MasterChef Burcu Önal aslen nereli, kaç yaşında twitter ve instagram hesabı var mı? MasterChef Burcu kimdir, elendi mi?

MasterChef Burcu Önal, elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışması MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Burcu Önal'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran “MasterChef Burcu Önal kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?” soruların yanıtları haberimizde.

Burcu Önal, haftanın eleme adayları arasında yer aldığı MasterChef'te merak edilen isim oldu. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Burcu Önal eleme öncesi son hünerlerini gösterecek. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef'te sezonun ilk eleme adayı Burcu Önal elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF BURCU ÖNAL ELENDİ Mİ?

TV8'in uzun yıllardır en sevilen yarışma programı MasterChef, bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Getçiğimiz haftalarda ana kadroya seçilen yarışmacılar arasından elemeye kalan isimlerden biri MasterChef hayaline veda edecek. 29 Ağustos 2021 MasterChef ilk elenen isim Mavi takımdan biri olması bekleniyor. Bilindiği üzere Mavi takımda Fatma ve Hasan dışındaki herkes eleme adayı oldu. Elemeye kalan Burcu Önal'ında yarışmaya veda edip etmeyeceği merak konusu oldu.

2021'in MasterChef'i olma hayali kuran yarışmacılar bu turda oldukça zorlandı. Yemeklerin tadımını yapan Danilo, Somer ve Mehmer Şef elenen ismi açıkladı.

29 Ağustos 2021 tarihinde TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de sezonun ilk elenen ismi Görkem Demiral oldu.

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR?

MasterChef 2021 yarışmacısı Burcu Önal, 1986'da İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi.

15 sene Asya'da yaşayan MasterChef Burcu Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü.

Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir.

Kendini bildi bileli hep mutfakta olan yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başladı.

Yakın zamanda İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurant açtı.

2020'de MasterChef'in elemelerine katılan Burcu Önal, Çin Mantısı yaparak ilk turda başarılı oldu.

Giydiği Uzak Doğu kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekmiş olan yarışmacı üçlü eleme turunda sufle yaparken Walison'a yardım ederek elenmişti.

Burcu Önal, 10 Ağustos 2021 Salı akşamı yayınlanan bölümde, fıstık ezmesiyle hazırladığı tabağı sayesinde Somer Şef ve Danilo Şef'ten geçer not alarak ana kadroya giren 8. yarışmacı oldu.

MastrChef Burcu Önal Instagram hesabını, @foodieeeee sayfası üzerinden kullanmaktadır.