MasterChef 2022 şampiyonu (birincisi) kim oldu? MasterChef neden yok, bitti mi, final mi yaptı?

MasterChef Türkiye bir sezonu daha geride bıraktı. Uzun yıllardır Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünün yayınlanmaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğini yaptığı program ekranlara veda etti. Peki, MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef final mi yaptı, neden yok?

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef uzun ve heyecanlı bir sezonu geride bıraktı. Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğinde birbirinden istekli ve yetenekli yarışmacılara ev sahipliği yapan program Tv8 ekranlarında uzun bir süre boyunca izleyicisiyle buluştu. 11 Ocak Çarşamba akşamı televizyon karşısına geçen izleyiciler de "MasterChef bitti mi, final mi yaptı?" sorusunu sormaya başladı.

MASTERCHEF BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 11 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanmaması sebebiyle izleyiciler programla ilgili araştırmalara başladı. MasterChef Türkiye 10 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümüyle final yaptı ve ekran macerası sona erdi.

MASTERCHEF BİRİNCİSİ KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'nin 10 Ocak Salı akşamı yayınlanan finaline kalan iki isim Kıvanç ve Metin oldu. İki yetenekli yarışmacının performansı tüm Türkiye'yi ekran karşısına kilitledi. Finalin ilk turunda Kıvanç ikinci turunda ise Metin kazandı. Son turda ise imza tabağı yapıldı. Günün sonunda ise MasterChef 2022 şampiyonu Metin Yavuz oldu.

11 OCAK 2023 TV8 YAYIN AKIŞI

16:00 - Zuhal Topal'la Yemekteyiz

20:00 - Sıfırıncı Gün / Yeni Bölüm

00:15 - Dizi