MasterChef Azize Polat aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne? MasterChef Azize Polat kimdir, elendi mi, kaç yaşında?

MasterChef'te bu hafta eleme potasına yazılan Azize Polat'ın akıbeti 19 Eylül Pazar günü yapılacak yarışma sonrası belli olacak. Eleme adayları arasında kıya sıya mücadelenin süreceği MasterChef Türkiye'de Azize Polat, jüri üyelerine en iyi yemeği sunmak için mücadele edecek. Peki MasterChef Azize Polat kimdir, elendi mi, kaç yaşında, aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

Azize Polat, 19 Eylül Pazar günü eleme turu ile ekrana gelecek olan MasterChef'te dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak. Eleme potasına ismi yazılan Azize Polat, elenmemek için mücadele edecek. Söz konusu eleme potasına girmesiyle birlikte internet aramalarında "MasterChef Azize Polat kimdir, elendi mi, kaç yaşında, aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

MASTERCHEF AZİZE POLAT ELENDİ Mİ?

MasterChef Azize Polat , elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışması MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Azize Polat'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran "MasterChef Azize Polat elendi mi?" soruların yanıtları haberimizde.

MASTERCHEF AZİZE POLAT KİMDİR?

MasterChef'in yeni yarışmacısı Azize Polat, 35 yaşında. Ev hanımı olan Azize Polat'ın üç çocuğu bulunuyor. Aslen Adanalı olan MasterChef Azize, yarışmaya daha önce de başvurmuş. Üçüncü başvurusunda kabul alabilen yarışmacının aşçılık eğitimi bulunmuyor.

Yarışmacı yedeklerden kadroya dahil oldu.