MasterChef Ateş Durukan kimdir, kaç yaşında? MasterChef Ateş Durukan aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

MasterChef'te bu hafta eleme potasına yazılan Ateş Durukan'ın akıbeti 19 Eylül Pazar günü yapılacak yarışma sonrası belli olacak. Eleme adayları arasında kıya sıya mücadelenin süreceği MasterChef Türkiye'de Ateş Durukan, jüri üyelerine en iyi yemeği sunmak için mücadele edecek. Peki MasterChef Ateş Durukan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?

Ateş Durukan, 19 Eylül Pazar günü eleme turu ile ekrana gelecek olan MasterChef'te dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak. Eleme potasına ismi yazılan Ateş Durukan, elenmemek için mücadele edecek. Söz konusu eleme potasına girmesiyle birlikte internet aramalarında "MasterChef Ateş Durukan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, Instagram ve Twitter hesabı ne?" soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

MASTERCHEF ATEŞ DURUKAN KİMDİR?

Mert Ateş Durukan, 18 yaşında. Yarışmaya İzmir'den katılan Mert Ateş Durukan, lisede aşçılık bölümü okumuş. Annesi ile ayrı bir eve geçtiği 9-10 yaşlarında iken annesi işten gelene kadar yemekleri o hazırlıyormuş.

Mert Ateş Durukan, ailenin tek çocuğu. Annesi muhasebeci, babası ise turizm sektöründe çalışıyor.

Yaşının küçük olmasına aldanılmamasını, buraya kendini kanıtlamaya geldiğini ve rakiplerine güçlü olduğunu göstereceğini ifade etti.