MasterChef Atakan Tektaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye Atakan Tektaş aslen nereli, ana kadroya girdi mi?

Atakan Tektaş, MasterChef 2021'de final turunda yaptığı yemeklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te yakından takip edilen Atakan Tektaş'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki MasterChef Atakan Tektaş kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye Atakan Tektaş aslen nereli, twitter ve instagram hesabı var mı?

Atakan Tektaş, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren Atakan Tektaş MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için mücadele veriyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef Atakan Tektaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, asıl mesleği nedir, twitter ve instagram hesabı var mı? Ayrıntılar haberimizde.

MASTERCHEF ATAKAN KİMDİR?

28 yaşında olan Atakan Tektaş aşçı olarak İstanbul'un Rumelihisarı semtinde çalışmaktadır. Çıraklığından itibaren 11 yıldır yemek sektöründe profesyonel olarak kariyerini sürdürmektedir. İki kardeştir. Sosyal medya platformu Instagram'da @tektas.atakan ismiyle yer alan Atakan'ın, 3.420 takipçisi bulunmaktadır.

ATAKAN TEKTAŞ ANA KADROYA GİRDİ Mİ?

Atakan Tektaş MasterChef Türkiye ana kadroya girmek için mücadelesine devam ediyor. 16 kişilik kadroda yer alıp, almayacağı sergilediği performansa bağlı olarak, önümüzdeki günlerde belli olacak.