MasterChef ana kadroya kim girdi?

MasterChef'te bu akşam bir isim ana kadroya girecek. TV 8'in severek takip edilen yapımları arasında yer alan MasterChef Türkiye'de heyecan her geçen gün biraz daha artıyor. Yarışmacılar arasında büyük mücadele sürerken, ekran başındaki izleyenler ise MasterChef ana kadroya bu akşam kim girdi? 11 Eylül 2021 MasterChef yedeklerden ana kadroya gelen isim kim? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler...

MasterChef ana kadroya giren isim merak ediliyor. Bu akşam yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan programda yarışmacılar Hasanpaşa köftesi yapacak. Gerçekleşen mücadelenin ardından bir isim yedeklerden ana kadroya girecek. TV 8'de yayınlanan program MasterChef ana kadroya bu akşam kim girdi? 11 Eylül 2021 MasterChef yedeklerden ana kadroya gelen isim kim?

MASTERCHEF ANA KADROYA BU AKŞAM KİM GİRDİ?

MasterChef ana kadroya gelen isim henüz açıklanmadı. Yarışmanın ilerleyen saatlerinde detaylar geldikçe haberimize ekleyeceğiz.

10 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazananı belli oldu. Emre bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu. MasterChef 2021'de üçüncü haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Emre, beşinci eleme adayı olarak Dilara'nın ismini söyledi.

Oylama sonucunda ise adı en çok yazılan İbrahim, haftanın altıncı eleme adayı oldu. Böylece MasterChef'te haftanın eleme adayları; Azize, Safanur, Mert, Hamza, Dilara, İbrahim oldu