MasterChef Türkiye'de bu hafta kim elenecek? 2021 MasterChef'de elemeye kimler kaldı?

MasterChef Türkiye adlı yarışma programında haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. Mavi takım ile kırmızı takım, 3. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve elemeye kalan isimler...

MasterChef Türkiye'de haftanın 5. eleme adayı yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. 23 Eylül tarihli MasterChef yarışma programında kırmızı takım ile mavi takım arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. TV8'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen yarışma programı 2021 MasterChef 5. ve 6. eleme adayı kim oldu, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? sorusunun yanıtı belli oldu.

Her bölümü ayrı bir heyecan yaşatan MasterChef Türkiye 2021 mücadele tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef'te haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu haftanın dış çekimi İstanbul İsveç Başkonsolosluğunda yapıldı. Kıran kırana geçecek mücadele kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için bir kez daha mutfağa girmiş oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım, bir kez daha mutfağa girerek dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar, ana ürün patates olacak şekilde yaratıcı yemek yapmaya çalıştı. Somer şef, bir yarışmacı için kaşık atarak takdir etti.MasterChef Türkiye 2021'de beşinci hafta mücadelesi sürüyor. 23 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelen 75. bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takımın yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Yarışmacılar, kusursuz bir tabak çıkarmak için çalıştı. Somer şef, bireysel dokunulmazlık oyununda ilk defa bir sezonda bu kadar erken kaşık attığını söyledi. Şeflerin kritik tadımıyla haftanın son bireysel dokunulmazlığını kazanan yarışmacı belli oldu.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa Mavi takımdan altı yarışmacı girdi. Şefler, ana ürün olarak yarışmacılara patates verdi. Ve 40 dakika içinde yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Süre bitiminde tadım yapan şefler, yarışmacıları tebrik etti ve altı başarılı tabak çıkarıldığını söyledi. Gecenin en iyi tabağı çıkaran, en iyi yorumlayan kişi Eren oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

SOMER ŞEF, KİMİN YEMEĞİ İÇİN KAŞIK ATTI?

Somer şef, bu akşam bireysel dokunulmazlık oyununda Eren'in yaptığı yemek için kaşık atarak tebrik etti.

Kaşık atmak, aşçılık sektöründe öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiçbir eksik bulamayan şeflerin yaptığı bir davranış olarak biliniyor. Yani bir şefin kaşık atması demek öğrencisine "benim sana öğretebileceğim herhangi bir şey almadı " demek oluyor.

BEŞİNCİ VE ALTINCI ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Eren'in potaya gönderdiği Hasan, haftanın beşinci eleme adayı oldu. 6. Eleme adayı ise Burcu seçildi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

1- Mustafa

2- Sergen

3- Emre

4- Hamza

5- Hasan

6- Burcu