MasterChef 2021 takımlar nasıl oluştu? 2021 MasterChef kırmızı ve mavi takım kaptanları kim oldu?

MasterChef Türkiye 20 Eylül 2021 tarihli kaptanlık oyununda kazanan isimler açıklandı. Merakla beklenen MasterChef Türkiye'de yarışmanın kırmızı ve mavi takım kaptanların belirlediği isimler açıklandı. Peki MasterChef 2021 şef kaptanlık oyununu kim kazandı? Kırmızı ve mavi takıma hangi yarışmacılar seçildi? Takımlar nasıl oluştu?

MasterChef'te yeni bir kaptanlık yarışı ile TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıktı. Dünyaca ünlü Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılardan en kusursuz tabağı çıkaran isimler bu hafta kaptanlık yarışında galibiyet elde etmiş oldular. Kaptanlık yarışında kazanan isimler ise kendi takımlarını oluşturdular. Bu nedenle hafta başında oluşan kırmızı takım ve mavi takım kadrolarında yer alan isimler program takipçileri tarafından merak edilmeye başlandı. İnternet aramalarında "MasterChef 2021 şef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef kırmızı ve mavi takıma hangi yarışmacılar seçildi?" sorusuna yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

MasterChef Türkiye 2021'de 5. haftanın kaptanlık oyunu kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken şefler kazanan ismi belirlemek için kritik tadımı yaptı.

Heyecan ve lezzetin bir araya geldiği yarışma programı MasterChef Türkiye 2021'de beşinci hafta kaptanlık oyunu ile start aldı. Yarışmacılar, yeni haftada mavi takım kaptanı olmak için mutfağa girdi. Kaptanlık oyunu, bu hafta farklı olarak iki aşamalı yapıldı. İlk turda başarılı olan sekiz isim final turuna geçti. Finalde ise yapılan kritik tadım günün kazanan ismin belirledi.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Her bölümü farklı heyecanlar yaşatan MasterChef Türkiye'de yeni hafta başladı. Elenen yarışmacı yerine yedeklerden gelen isim ile on altı yarışmacı, bir kez daha kaptanlık oyununda karşılaştı. MasterChef 2021'in 20 Eylül Pazartesi bölümünde şefler, yarışmacılara ana ürün olarak bir bütün tavuk verdi. İki aşamalı yapılan kaptanlık oyununda bu tavuktan iki farklı yemek yapıldı.

MasterChef'in 72. bölümünde kaptanlık oyunu ilk turunda tavuk kievski yapıldı. Bu yemeği yapmaları için yarışmacılara verilen süre otuz dakika idi. Yarışmacılar, ilk turu geçmek için yeteneklerini ön plana çıkardı ve en iyi yemeği yapmak için kıyasıya mücadele etti. Süre sonunda şefler tadım yaptı ve ilk turun başarılı isimlerini belirledi. Bu turu geçenler Azize, Mert, Emre, Sergen, Ateş, Milhan, Eren ve Mustafa oldu.

Kaptanlık oyunu ikinci turunda yapılan yemek tavuk şişti. Yemek için verilen süre ise 25 dakika idi. Şefler, süre sonunda hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı. Şeflerin en beğendiği tavuk şişi yapan isim Azize oldu. Böylece Azize kaptanlık oyununu kazanarak MasterChef'te beşinci haftanın Mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef'te bu hafta kaptanlık oyunu iki aşamalı yapıldı. Ana ürün olarak verilen tavuk ile ilk turda Kievski adlı yemek yapıldı. Bu turda başarılı olan sekiz yarışmacı ikinci tura geçti. Azize, Mert, Emre, Sergen, Ateş, Milhan, Eren ve Mustafa, ikinci turda tavuk şiş yaparak yarıştı. Tur sonunda şefler, tadım yaparak gecenin en iyi tabağını yapan ismi belirledi. Azize, mavi takım kaptanı olmayı başardı.

İŞTE BU HAFTANIN KADROLARI

MasterChef 2021'de bu haftanın Mavi takım kaptanı Azize oldu. Onun bir hafta mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı olarak tercihi Hamza oldu. Sonrasında iki kaptanın yarışmacı seçimi ile takımlar belirlendi.

MAVİ TAKIM: Azize (K), Eren, Sergen, Burcu, Mert, Mustafa

KIRMIZI TAKIM: Hamza (K), Araz, Emre, Milhan, Dilara, Şükrü