MasterChef'te 3. ve 4. eleme adayı açıklandı! MasterChef 2021 eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye 2021'de bireysel dokunulmazlık oyunu ve konseydeki eleme ile haftanın 3. ve 4. eleme adayını belirledi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı MasterChef'te kıyasıya bir mücadele yaşandı. MasterChef'in jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısında hünerlerini sergileyen takımlar içinde yeni eleme adayları açıklandı. Peki MasterChef'te 3. ve 4. eleme adayı kim oldu?

MasterChef 95. bölümde yeni eleme adayları açıklandı. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de nefes kesen bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık için karşı karşıya gelen ve oyunu kaybeden takım arasında haftanın 3. ve 4. eleme adayı belirlendi. Peki MasterChef 2021 eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef'te bu hafta Mavi takım kaptanı Hasan, Kırmızı takım kaptanı ise Mert oldu. İki kaptanın kurduğu takımlar, ilk kez 94. bölümde karşı karşıya geldi. Dokunulmazlığı kazanan Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Araz oldu ve eleme potasına Rabia'yı göndererek 1. Eleme adayını belirledi.

Konseydeki oylama sırasında Mavi takım yarışmacıları arasında sert tartışmalar yaşandı. Oylamada adı en çok yazılan Dilara ve Safanur oldu. Bu durumda takım kaptanı Hasan, eleme potasına giden ikinci ismi belirlemek zorunda kaldı. Hasan'ın tercihi ise Dilara'dan oldu.

Bu akşam MasterChef'te ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanan Safanur, Hasan'ı eleme potasına gönderdi. Ve Hasan, haftanın 3. eleme adayı oldu. Sonrasında konseydeki oylamada adı en çok yazılan Sergen, haftanın 4. eleme adayı oldu.

1- Rabia

2- Dilara

3- Hasan

4- Sergen