MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi? 11 Ağustos MasterChef Türkiye 9. yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye yarışma programı tüm hızıyla devam ederken ana kadronun dokuzuncu ismi araştırılıyor. Ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılar arasından 1 Ağustos 2021 tarihli MasterChef Türkiye'de ana kadronun dokuzuncu ismi belli oldu. İlk tur sonrası yarışmacılar 11 Ağustos 2021 tarihli final turunda hünerlerini sergiledi. Peki Araz, Lara, Hüseyin, Pınar, Merve, Ali, Hasan, Azize, Kutay, Görkem ana kadroya kaldı mı? İşte MasterChef ana kadroya giren 9. isim..

MasterChef Türkiye ana kadroya geçen 9. yarışmacı belli oldu. Tv8 ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 1 Ağustos 2021 tarihli yayına giren final turunda ana kadronun dokuzuncu yarışmacının kim olduğu ve ana kadroya kimlerin girdiği merak konusu oldu. Peki 11 Ağustos MasterChef Türkiye 9. yarışmacı kim oldu? MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF 2021'DE 9. YARIŞMACI KİM OLDU?

Milhan, Fatma, İbrahim, Tunahan, Şükrü, Hamza, Burcu ve Dilara'dan sonra MasterChef'te 9. yarışmacı belli oldu.

Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılardan Araz, Lara, Hüseyin, Pınar, Merve, Ali, Hasan, Azize, Kutay, Görkem büyük bir mücadele verdi.

11 Ağustos akşamı beşinci Araz, dördüncüsü Pınar, üçüncüsü ise Samet oldu. Görkem ile Hüseyin arasında önlüğü alacak ismi şeflerin oybirliği ile verdiği karar belirledi. Bu gecenin kazananı olan Görkem Demiral, MasterChef 2021'in ana kadrosuna giren dokuzuncu yarışmacı oldu.

MASTERCHEF 2021 ANA KADRO KAÇ KİŞİ OLACAK?

MasterChef Türkiye'de bu yıl ilk 9 yarışmacı açıklandı. Diğer kalanlar için ise yemek yarışı sürüyor. İşte ana kadrodaki 9 yarışmacının isimleri...

* Fatma Polat

* Milhan Erdem

* Dilara Başaran

* İbrahim Cingözler

* Tunahan Ak

* Şükrü

* Hamza Mercimek

* Burcu Önal

* Görkem Demiral

MASTERCHEF GÖRKEM DEMİRAL KİMDİR?

Görkem Demiral 23 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen İzmirli olan yarışmacının annesi Faslıdır. Restoran ve otellerde deneyimi olan Demiral, 6 senedir aşçılık yapmaktadır.

Mesleğini sanat olarak gören Görkem Demiral geçmişte çok sayıda cafe, restoran ve otellerde deneyim sahibi olmuştur.

MasterChef'in ilk turunda elleri titremişti ve oldukça heyecanlanmıştı. Ayrıca dövmeleriyle de dikkat çekmeyi başarmıştı.