MasterChef 20 Ekim 2021 hangi takım kazandı? Dün akşam MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım burada!

MasterChef 20 Ekim kazanan takım merak konusu oldu. Dün akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde yarışmacılar büyük mücadele verdi. Takım kaptanlarının belirleyeceği isimlerle Akdeniz mutfağına ait yenmekler şeflerin beğenisine sunulacak. Peki, MasterChef 20 Ekim 2021 hangi takım kazandı? MasterChef'te bu akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım açıklandı mı?

MasterChef 20 Ekim 2021 kazanan takım yakından takip edilmeye başlandı. TV 8'in severek izlenen yemek yarışmasında mücadele heyecanla devam ediyor. MasterChef'te 9. haftanın ilk 2 eleme adayı belirlendi. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Akdeniz mutfağına ait yemekler yapılacak. Takımlar dokunulmazlığı almak için ter dökecek. MasterChef 20 Ekim 2021 hangi takım kazandı? MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyununu kazanan takım açıklandı mı?

MASTERCHEF 20 EKİM 2021 HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te kıyasıya mücadele içinde geçen ikinci dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Gecenin en iyi yemeğini yaparak dokunulmazlığı kazanan isim, şeflerin kritik tadımı ile belirledi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu akşam farklı ve heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler yerine dört yarışmacı tarafından yapılan tadım ile ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Yarışmacıların yemeklerde seçimi sonucunda Kırmızı takım, ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bir kez daha mutfağa girdi. Ve bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. İki eleme adayı dışındaki beş yarışmacı, şeflerin istediği en iyi yemeği yapmak için çalıştı. Oyunlardan kalan ürünler ile değerlendirme yemeği için yaratıcı bir tabak çıkarmaya uğraştılar. Verilen süre ise 40 dakika idi.

Eleme potasına girmemek, dokunulmazlığı kazanmak için yarışmacılar tüm hünerlerini sergiledi. Şefler, kritik tadımı yaptıktan sonra başarılı isimleri seçtiler. Öne çağrılan Sergen, Araz, Safanur oldu. Gecenin en başarılı tabağını yapan Safanur, bu akşam bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MAVİ TAKIM: Hasan (kaptan), Sergen, Tahsin, Araz, Dilara, Safanur, Rabia

KIRMIZI TAKIM: Mert (kaptan), Eren, Emre, Burcu, Azize, Ateş, Pelin