MasterChef 17 Ekim'de bu hafta kim elenecek? 2021 MasterChef elemeye kimler kaldı?

MasterChef Türkiye'de 17 Ekim Pazar günü ekrana gelecek olan eleme gecesi için geri sayım başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de eleme adayları kritik oyunda karşı karşıya gelecek. Eleme oyununda yarışmacılardan istenen yemek jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna tarafından belirlenecek. Söz konusu internet aramalarında ''MasterChef'te 17 Ekim bu hafta kim elenecek? 2021 MasterChef elemeye kimler kaldı?'' soruların yanıtları haberimizde.

MasterChef'te eleme heyecanı her geçen gün artıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de elemeye kalan 7 yarışmacılardan biri yarışmaya veda edecek. 17 Ekim Pazar günü yaşanacak mücadelede elenecek isim şimdiden merak konusu oldu. Peki MasterChef 17 Ekim'de bu hafta kim elenecek? 2021 MasterChef elemeye kimler kaldı?

MASTERCHEF'TE ELEMEYE KİMLER KALDI?

MasterChef 2021'de hafta başında seçilen takımlar arasında oynanan oyunlarda kaybeden takım arasında eleme adayları seçildi.

Geçtiğimiz günlerde eleme adayı belirlenmiş ve Mert potaya giden ilk isim olmuştu. İkinci eleme adayı Rabia oldu. Oylamanın ardından Eren üçüncü aday seçildi.

MasterChef'te finale kalan iki isim arasında ve gecenin en iyi tabağını çıkaran Emre, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Emre'nin eleme potasına gönderdiği Pelin, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım için konsey toplandı. Yapılan oylama sonucunda Burcu ile Azize'nin oyları aynı sayıda çıktı. Bu isimler arasında potaya gidecek ismi Tahsin belirledi. Takım kaptanı Tahsin'in potaya göndermeyi seçtiği Burcu haftanın beşinci eleme adayı oldu.

MasterChef'te kaptanlık oyununu kazanan Tahsin, Mavi takım kaptanı olmuş ve Kırmızı takım kaptanı Sergen'i seçmişti. Kaptanlık oyunu sonrasında altı yarışmacının davranışları şefleri rahatsız etmiş ve onlara bir ceza oyunu oynatmıştı. Bu oyunda en başarısız yemeği yapan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Tahsin, 2. eleme adayı olarak Rabia'yı gösterdi. Konseydeki oylamada Eren ile Emre, aynı sayıda isimleri yazıldı. Kaptanın potaya gönderdiği Eren, üçüncü eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu yine Kırmızı takım kazandı. Mavi takım, bir kez daha bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Dokunulmazlığı kazanan Emre oldu. Onun potaya gönderdiği Pelin, 4. eleme adayı oldu. Konseydeki oylamada Azize ile Burcu'nun isimleri aynı sayıda yazılmıştı. Tahsin, Burcu'yu 5. eleme adayı olarak gösterdi.

MasterChef Türkiye'de bu akşam dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Gecenin en iyi tabağını çıkaran Dilara, bireysel dokunulmazlık kazandı. Onun potaya gönderdiği Ateş, haftanın altıncı eleme adayı oldu. Sonrasında Kırmızı takım için konsey toplandı ve oylama yapıldı. Bu oylamada adı en çok yazılan beşer kez ile Milhan ve Safanur oldu. Kural gereği takım kaptanı Sergen, bu iki isim arasında Milhan'ı potaya gönderdi. Ve haftanın yedinci eleme adayı Milhan oldu.

İŞTE ELEME ADAYLARI...

1- Mert

2- Rabia

3- Eren

4- Pelin

5- Burcu

6- Ateş,

7- Milhan