MasterChef 11 Ekim Pazartesi kaptan kim oldu? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te yeni hafta bugün başlıyor. Haftanın takımlarının belirleneceği bugün öncelikle kaptanlık yarışı oynanacak. Jüri üyelerinin istediği lahmacunu en iyi şekilde yapan mavi takımın kaptanı olacak. Böylelikle hem kendi takımına ilk yarışmacıyı seçecek hem de kırmızı takımın kaptanını belirleyecek. Peki, MasterChef 11 Ekim kaptan kim oldu? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

Tv8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'de bugün haftanın kaptanları ve takımları belirlenecek. Yarışmacılar ilk olarak kaptan olmak için kıyasıya mücadele edecek. En iyi 6 lahmacunu yapan yarışmacı mavi takımın kaptanı olurken, kırmızı takımın kaptanını da seçmeye hak kazanacak. Peki, MasterChef 11 Ekim kaptan kim oldu? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte izleyicilerin merak ettiği detaylar...

MASTERCHEF 11 EKİM KAPTAN KİM OLDU?

MasterChef son bölümde kaptanlık oyunu için yarışmacılar arasında tam bir lezzet mücadelesi yaşandı. Gecenin en iyi lahmacununu yapan Tahsin, Mavi takım kaptanı oldu. Onun seçtiği Sergen ise bir hafta boyunca mücadele edeceği Kırmızı takım kaptanı oldu.

MASTERCHEF HAFTANIN TAKIMLARI BELLİ OLDU MU?

MasterChef 2021'de sekizinci haftanın takımları bu akşam belli oldu. Mavi takım kaptanı ile Kırmızı takım kaptanı, yeni haftayı kayıpsız kapatmak için takımlarına istedikleri isimleri almaya çalıştı. Geriye on beş isim kaldığı için bu hafta Mavi takım sekiz, kırmızı takım 7 kişiden oluştu. Mavi takım kaptanı Tahsin ve Kırmızı takım kaptanı Sergen'in seçimi ile oluşan takım kadroları şu şekilde;

MAVİ TAKIM: Tahsin (kaptan), Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia, Pelin

KIRMIZI TAKIM: Sergen (kaptan), Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur, Ateş

MASTERCHEF'TE İLK 15'E KALANLAR

MasterChef'te artık yedeklerden yarışmacı gelmeyecek. Her hafta elemeden sonra sayı azalarak finale doğru gidilecek. İşte 16. yarışmacının elenmesi ile birlikte ilk 15'e kalan yarışmacılar:

Araz Aknam

Azize Polat

Burcu Önal

Dilara Başaran

Emre Büber

Eren Kaşıkçı

Hasan Biltekin

Mert Ateş Durukan

Mert Yılmaz

Milhan Erdem

Pelin Zaman

Rabia Nur Çamurlu

Safanur Bol

Sergen Özen

Tahsin Küçük