Maske Kimsin Sen'de Ayna maskesinin kim olduğu belli oldu! Biran Damla Yılmaz Kimdir?

Tüm dünyada büyük bir ilgi ile takip edilen Maske Kimsin Sen, geçtiğimiz haftalarda Fox Tv ekranlarında başladı. Türkiye'de beğenilen programda ünlüler çeşitli maskeler ile şarkı söyleyerek sahne performansı sergiliyor. Bu hafta ekranlara gelen bölümde Ayna maskesinin kim olduğu merak ediliyordu. Ayna maskesinin Biran Damla Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

Fox Tv ekranlarının sevilen programı Maske Kimsin Sen'de heyecan devam ediyor. Bu haftada birbirinden başarılı maskeler performanslarını sergiledi. Bugün ekranlara gelen bölümde Ayna maskesinin altından çıkan isim belli oldu.

AYNA MASKESİNİN ALTINDAN BİRAN DAMLA YILMAZ ÇIKTI

Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yaptığı programda Ayna maskesinin kim olduğu merak ediliyordu.

Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda her hafta bir ünlü maskesini çıkararak yarışmaya veda ediyor. Bu hafta veda eden maske ise Ayna oldu. Ayna maskesinin altından Biran Damla Yılmaz çıktı.

Maske Kimsin Sen izle canlı! Foz Tv Maske Kimsin Sen 6. bölüm izle kesintisiz!

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamış olan Biran Damla Yılmaz halen konservatuvarda okumaktadır. Çılgın Dersane 4: Ada filminde oynamış, Kırgın Çiçekler ve Canevim dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanındı. Bu dizi ardından Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat verdi. Biran Damla Yılmaz şuan FOX TV ekranlarıda yayınlanan Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veriyor.

BİRAN DAMLA YILMAZ ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Muhteşem Yüzyıl- Cariye

Yasak - Esma

Beyaz Yalan -Nesrin

Kırgın Çiçekler- Eylül

Canevim- Ceylan

Baraj-Nehir

Yasak Elma - Kumru