Maske Kimsin Sen izle canlı! Foz Tv Maske Kimsin Sen 6. bölüm izle kesintisiz!

Tüm dünyada büyük bir ilgi ile takip edilen Maske Kimsin Sen, geçtiğimiz haftalarda Fox Tv ekranlarında başladı. Türkiye'de beğenilen programda ünlüler çeşitli maskeler ile şarkı söyleyerek sahne performansı sergiliyor. Dedektifler ise maskenin altındaki ünlüyü bulmak için tahminlerde bulunuyor. İşte Maske Kimsin Sen canlı izleme linki...

Fox Tv ekranlarının sevilen programı Maske Kimsin Sen'de heyecan devam ediyor. Bu haftada birbirinden başarılı maskeler performanslarını sergileyecek. Finalde izleyiciden en düşük oyu alan Maske ise maskesini çıkararak elenecek. Bugün hangi maskeden hangi ünlünün çıkacağı merak konusu oldu. İşte Maske Kimsin Sen 6. bölüm izle...

MASKE KİMSİN SEN 6. BÖLÜM İZLE

MASKE KİMSİN SEN 6. BÖLÜM FRAGMANI


MASKE KİMSİN SEN FORMATI

Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.

Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar.

Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği "Maske Kimsin Sen?", dünyada olduğu gibi Türkiye'de de fenomen olmaya hazırlanıyor.

Müzik, eğlence ve şovun bir arada olacağı Medyapım imzalı "Maske Kimsin Sen?" yarışması, iki gün arka arkaya 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar, ardından her pazar 20.00'de FOX'ta.