Maske Kimsin Sen final mi yaptı? Maske Kimsin Sen neden final yaptı?

Maske Kimsin Sen dün akşam ekrana geldi. Yapım 9. bölümü ile final yaptı. Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda program konsepti tartışmalara neden olmuştu. Final bölümü bu akşam saat 21:45'te ekrana gelecek.

Maske Kimsin Sen, dün akşam final bölümü ile ekrana geldi. İlk haftalar saat 20:00'de izleyicisi ile buluşan program dün akşam saat 21:45'te son kez seyirci karşısına çıktı. İzleyiciler "Maske Kimsin Sen final mi yaptı? Maske Kimsin Sen neden final yapıyor?" sorularının yanıtını araştırıyor...

MASKE KİMSİN SEN FİNAL YAPIYOR

Maske Kimsin Sen final bölümü bu akşam saat 21:45'te ekrana gelecek.

MASKE KİMSİN SEN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yarışma ile ilgili gelen şikayetlerin ardından durumu incelemeye alan Başkan Erdoğan, imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı belirtildi. Bu kararın Maske Kimsin Sen'e yönelik olduğu iddia edildi.

Yapımcı Fatih Aksoy ise, Maske Kimsin Sen'in reytinglerinin düşük olduğunu ve düşük reytinglerin kanala zarar vereceğinden final kararı alındığını belirtti. Maske Kimsin Sen, 9. bölümünde final yapacak.