Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen ne zaman final yapacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen için final iddiaları gündeme gelmişti. Maske Kimsin Sen ayınlandığı ilk günden bu güne kadar kullanılan maskeler nedeniyle tartışmalara neden olmuştu. Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu Maske Kimsin Sen final yapacak. Peki, Maske Kimsin Sen ne zaman final yapacak?

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Maske Kimsin Sen için final kararı alındı. Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda program konsepti tartışmalara neden olmuştu. İzleyiciler "Maske Kimsin Sen final mi yapacak? Maske Kimsin Sen ne zaman final yapacak?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

MASKE KİMSİN SEN FİNAL Mİ YAPACAK?

Yarışma ile ilgili gelen şikayetlerin ardından durumu incelemeye alan Başkan Erdoğan, imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı belirtildi. Bu kararın Maske Kimsin Sen'e yönelik olduğu iddia edildi.

MASKE KİMSİN SEN NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yapımcı Fatih Aksoy ise, Maske Kimsin Sen'in reytinglerinin düşük olduğunu ve düşük reytinglerin kanala zarar vereceğinden final kararı alındığını belirtti. Maske Kimsin Sen, 9. bölümünde final yapacak.

Maske Kimsin Sen 5 Şubat hangi maske açıldı? Maske Kimsin Sen hangi maskeden kim çıktı?