Mary Poppins: Sihirli Dadı konusu ne? Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncuları kim?

Mary Poppins: Sihirli Dadı filmi bu akşam Tv'de ilk kez ekrana geliyor. Rob Marshall'ın yönettiği ve Magee, Marshall ve John DeLuca'nın hikâyelerinden uyarlanarak David Magee tarafından senaryolaştırılan film 2018 yapımı müzikal fantastik filmdir. Filmi ilk defa izleyecekler ''Mary Poppins: Sihirli Dadı konusu ne? Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncuları kim?'' sorularının yanıtını araştırıyor.

Mary Poppins: Sihirli Dadı filmi bu akşam Atv ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda ve Ben Whishaw gibi isimlerin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Rob Marshall oturuyor. Film, 1930'larda Londra'nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İşte Mary Poppins: Sihirli Dadı konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili bilgiler...

MARY POPPINS KONUSU NEDİR?

Mary Poppins: Sihirli Dadı, 1930'larda Londra'nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen'la (Walters) birlikte Cherry Tree Lane'de hayatlarını sürdürmektedirler.

Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins (Blunt) tekrar Banks'lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack'le (Miranda) birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır.

Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy (Streep) dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır.

MARY POPPINS OYUNCU KADROSU

Emily Blunt

Lin-Manuel Miranda

Ben Whishaw

Emily Mortimer

Julie Walters

Dick Van Dyke

Angela Lansbury

Colin Firth

Meryl Streep