Maraşlı 6. bölümde neler yaşandı?

Atv ekranlarının yeni başlayan ama kısa sürede vazgeçilmezi haline gelen Maraşlı 6. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Pazartesi günlerinin başarılı yapımı Maraşlı yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı dizi Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı'nın yaşadığı olaylar izleyiciye aktarıyor.

MARAŞLI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş, Mahur'u kaçırır, zindan gibi bir odaya kapatır. Mahur'a çok kötü davranmaktadır. Mahur, ilk defa ölüme çok yaklaşmıştır. Mahur, Maraşlı'nın öldüğünü sanmaktadır. Savaş, Aziz'den; Mahur'un, ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesini istemiyorsa Maraşlı'yı öldürmesini ister. Aziz, kızını kaybetmemek için Maraşlı'yı öldürmeyi göze alacak mı?

Tüm kartlarını oynayan Savaş, Ozan'ı da tehdit eder. Savaş, Ozan'a 24 saat süre verir. 24 saat sonunda Türel Ailesi'ni ve Ozan'ı hayatlarını değiştirecek bir sürpriz beklemektedir. Mahur, arkadaşı Betül'ün düzenleyeceği kermese Zeliş'i de davet eder. Bu davet Maraşlı'ya tehlikeli gelir ama Mahur'u kıramaz. Kermeste keyifli vakit geçiren Maraşlı, Mahur ve özellikle Zeliş'in mutluluğuna gölge düşer. Kermeste yaşananlar Maraşlı'yı yeni bir yol ayrımına getirecektir.