Maraşlı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maraşlı 5. son bölümde yaşananlar...

Maraşlı 6. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağını gösterecek. Atv'de yayınlanan dizi her pazartesi ekrana geliyor. Başrollerinde Burak Deniz ve Alin Boz yer alıyor. Bu hafta yayınlanan yeni bölümde Kemal, Mahur'u bir sanatsever ile tanıştırıyor. Maraşlı ve Mahur için gergin dakikalar yaşanıyor. Maraşlı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maraşlı 5. bölümde neler oldu?

Maraşlı 6. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosu ile pazartesi akşamı Atv'de yayınlanıyor. İzleyiciden tam not alan dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alin Boz bulunuyor. Peki, Maraşlı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maraşlı 5. bölümde neler oldu?

MARAŞLI 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Maraşlı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanınca haberimize eklenecektir.

MARAŞLI 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahur, Maraşlı ile birlikte arkadaşı Kemal'in sergisine gider. Kemal, Mahur'u bir sanatsever ile tanıştırır. Kemal'in tanıştırdığı kişi Maraşlı ve Mahur için gergin dakikaların başlangıcıdır. Maraşlı ve Mahur sergide kiminle tanışacaklar? Mahur, annesiyle ilgili ne öğrenecek? Duruşma günü gelmiştir.

Savaş, eğer Mahur ifadesini geri çekmezse Mahur'u öldüreceğini söyler. Mahur ifadesini değiştirecek mi? Savaş tutuklanacak mı? İlhan, Ozan'ı arar, Maraşlı konuşmaları duyar. Ozan'ın nerede olduğunu öğrenmiş olur. Maraşlı, Nevzat'a bir kulübe ayarlatır. Ozan'ı alıp kulübede sorgulamayı planlamaktadır. Maraşlı'nın Ozan'la ilgili planı nedir? Savaş bir anlaşma yapmak ister. Bu anlaşma ile artık Maraşlı'nın hayatı tehlikedir. Savaş, planında başarılı olmak için kimi kullanacak? Maraşlı bu tehlikeyi nasıl ortadan kaldıracak?