Atv Maraşlı 21. bölüm full izle! Maraşlı son bölüm kesintisiz izle!

Maraşlı 21. bölümü dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan dizinin başrolünde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Heyecan dolu hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yapım Maraşlı 21. bölümde; Maraşlı ve Savaş'ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür...

Maraşlı 21. bölümü izleyenlerle buluştu. Pazartesi akşamı seyircileri ekran başına kilitleyen dizi büyük bir heyecanla kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta Maraşlı 21. bölüm; Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşüyor. Tolga, Maraşlı'nın, Mahur'un yanında olmasından rahatsız oluyor. Maraşlı 21. bölümüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

MARAŞLI 21. BÖLÜM FULL İZLE!

MARAŞLI 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı ve Savaş'ın adamları arasında büyük bir çatışma çıkar. Mahur, Necati ile sığındıkları yerde Savcı Tolga ile görüşür

Olay yerine polisler ve Savcı gelir. Tolga, Maraşlı'nın, Mahur'un yanında olmasından rahatsız olur. Maraşlı'ya, Mehmet İnce'yi sorar.

Bu sırada Necati de ortadan kaybolmuştur. Mahur, büyük bir korkuyla Necati'yi aramaya başlar. Maraşlı herkesin peşinde olduğu Mehmet İnce için bir plan yapmış mıdır? Akıl sağılığı yerinde olmayan Necati neden ortadan kaybolmuştur?

Necati hala yaşadığı için Savaş iyice gerilmiştir. Hurdacı, Maraşlı'nın Necati'yi kurtardığını öğrenince öfkelenir. Hurdacı'nın yeni adımı ne olacaktır?

Mehmet İnce ile ilgili bilgi almanın peşine düşen Savcı, Hilal'e ulaşır. Hilal gizli bilgileri paylaşamayacağını bildirse de Savcı Tolga bu bilgilere ulaşmak için pes etmez.

Savcı 'Yüksek Kurumlara başvurarak alacağı konusunda emindir. Maraşlı çok gergindir. Savcı, Mehmet İnce'nin Maraşlı olduğunu öğrenecek midir? Maraşlı, gerçekleri Mahur'a anlatacak mıdır?