Mandıra Filozofu filmin oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu nerede çekildi?

Mandıra Filozofu adlı filmin çekildiği Çökertme Koyu küle döndü. Türkiye'de devam eden yangınlar sonrası Mandıra Filozofu filminin çekildiği yerle ilgili çıkan haber üzerine gündeme geldi. İnternet aramalarında sıklıkla araştırılmaya devam eden; '' Mandıra Filozofu nerede çekildi? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler, konusu nedir?'' sorusunun yanıtı haberimizde.

Orman yangınların yaşandığı Muğla'nın Milas ilçesinde Mandıra Filozofu adlı filmin Çökertme Koyu'da çekildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Arda Esen, koyun son halini Instagram hesabından paylaşmasıyla gündeme gelen Mandıra Filozofu nerede çekildi? Mandıra Filozofu oyuncuları kimler, konusu nedir? Ayrıntılar haberimizde.

ÇÖKERTME KOYU'DA YANGINDAN SONRAKİ SON DURUM NEDİR?

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangına, müdahale sürüyor. Alevler, Mandıra Filozofu filminin çekildiği Çökertme Koyu'nu da küle çevirdi. Oyuncu Arda Esen, son durumu paylaştı.

"CENNETTİ, CEHENNEME DÖNDÜ"

Oyuncu Arda Esen, koyun son halini Instagram hesabından "Hepimize geçmiş olsun. Mandıra Filozofu filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını. Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz..." notuyla paylaştı.

Yapımcı Birol Güven ise, "Mandıra Filozofu'nun kulÜbesi maalesef artık bu halde" dedi.

2013 yılında çekilen Mandıra Filozofu filminin başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel yer almıştı.

MANDIRA FİLOZOFU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çekimleri doğal güzellikleriyle dünya çapında ünlenmiş Bodrum Çökertme Köyünde gerçekleştirilen bir Robinson Crusoe hikayesi olan film "Mandıra Filozofu" son dönemlerin dikkat çeken filmlerinden.

MANDIRA FİLOZOFU KONUSU

Mustafa Ali'nin içinde yaşadığı dünya düzenine karşı koyduğu tavır, onu Muğla'nın Çökertme köyünün yakınlarında, ıssız bir kulübede yaşamaya kadar götürür. Felsefe bölümü mezunu olan Mustafa Ali burada doğayla iç içe, modern hayatın getirisi olan her şeyden uzak bir yaşam sürer ve zamanının tamamına yakınını kitap okuyarak geçirir. Çalışmaya ise kesinkes karşıdır. Cavit ise kurnaz ve çalışkan bir işadamıdır ve yeni projesi için Çökertme köyüne gelir. Amacı Mustafa Ali'nin sahip olduğu araziyi satın alıp yerine kazanç getirecek bir butik otel yaptırmaktır. Ne var ki İstanbul'dan gelen bu beklenmedik konuğun hayatı Mustafa Ali ile tanıştıktan sonra eskisi gibi olmayacaktır.

MANDIRA FİLOZOFU OYUNCULARI

Müfit Can Saçıntı,

Rasim Öztekin,

Ayda Aksel,

Eser Eyüboğlu ,

Begüm Öner