Mahkum 2. sezon ne zaman başlayacak? 2022 Mahkum yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mahkum'un yeni sezon tarihi seyircilerinin merakla araştırdığı konulardan birisi oldu. Dizilerin teker teker başlamasıyla birlikte gözler yeni sezon tarihlerine çevrildi. Peki, Mahkum 2. sezon ne zaman başlayacak? 2022 Mahkum yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte merak edilenler

İlk sezonuyla perşembe akşamlarına damgasını vurmayı başaran Mahkum dizisinin yeni sezon tarihi merak konusu oluyor. İki tanıtımının yayınlanan dizinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Peki, Mahkum 2. sezon ne zaman başlayacak? 2022 Mahkum yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte diziye dair detaylar

MAHKUM 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni sezona ait iki tane fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan bilgilere göre 15 Eylül Perşembe günü yeni sezon" ibaresi eklendi.

BARIŞ'IN PEŞİNİ BIRAKMAYAN TEHLİKE

Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş'ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir.

Mahkum dizisi uçuş modunu açtı! 8 yeni oyuncusuyla rekabetin dozu artacak!

CİNAYETLER İÇİN YALAN SÖYLÜYOR

İşlediği tüm cinayetleri Savaş'ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır.

FIRAT HAZIRLIKSIZ YAKALANIYOR

Barış'ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış'ın atacağı tüm adımların farkındadır.

YA HAPİSHANE YA HASTANE...

Fırat, Barış'ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başlar. Bu oyununun sonunda kim galip çıkacaktır? Akıl mı? Delilik mi?