Lezzet Düşkünleri kaldırıldı mı? Lezzet Düşkünleri bitti mi, neden yok?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Lezzet Düşkünleri programının bugün ekranlara gelmemesi izleyicileri harekete geçirdi. Programı yakından takip edenler Lezzet Düşkünleri bitti mi, neden yok? Lezzet Düşkünleri kaldırıldı mı? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Tv8'in bugünkü yayın akışında yer almayan Lezzet Düşkünleri ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor...

Gabriele Sponza Şefin sunumu ile ekranlara gelen Lezzet Düşkünleri bugün saatinde yayımlanmadı. İzleyiciler, Lezzet Düşkünleri bitti mi, neden yok? Lezzet Düşkünleri kaldırıldı mı? sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda da saati değiştirilen Lezzet Düşkünleri'nin yerinde bugün Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin tekrarı yayımlandı. 

LEZZET DÜŞKÜNLERİ NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Hafta içi hergün Tv8 ekranlarında yayımlanan Lezzet Düşkünleri bu haftaki yayın akışı programında hafta içi gözükmüyor. Programın yerine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin tekrar bölümleri verilmeye başlandı.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

5. haftayı geride bırakan Lezzet Düşkünleri'nin yeni bölümü 4 Temmuz Cumartesi günü saat 08:00'de ekranlara gelecek.

TV8 4 TEMMUZ YAYIN AKIŞI

LEZZET DÜŞKÜNLERİ FORMATI NE?

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelen Lezzet Düşkünleri evinde seyirci de oyları ile söz hakkı sahibi oluyor. 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, birbirlerine meydan okuyarak oluşturdukları menülerle tüm hünerlerini sergileyecek. Takımlar, Lezzet Düşkünleri evinde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü olan 10 bin TL'yi kazanmak için yarışacaklar.

Sponza ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.

Haftanın finalinde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.