La Casa De Papel 5. sezon fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı!

La Casa de Papel 5. sezon fragmanı geldi. Söz verildiği gibi, Netflix Pazartesi günü La Casa de Papel 5. sezonunun ilk yarısının 90 saniyelik ilk fragmanını yayınladı.

Netflix, La Casa De Papel (Money Heist) 5. sezon çıkış tarihini ve fragmanını paylaştı. Heyecanla beklenen La Casa De Papel 5. sezon bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü.

Netflix, İspanyol yapımı popüler dizisi La Casa de Papel'in gelecek ay seyircilerle buluşacak 5. sezonunun ilk 5 bölümünden sahneler içeren fragmanını yayınladı.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZONDA NELER OLUYOR?

Alicia Profesör'le yüzleşmeden önce görünmeyen bir ses, "Yüz saat boyunca kilitli, tuzağa düşmüş, öldürülmek üzere ve en iyi arkadaşını kaybetmiş gibi hissediyorum," diyor görünmeyen bir ses: "Şah mat." Polis, onları istedikleri yerde tuttuklarını fark eder ve avantajlarını orduyla zorlamaya karar verir: "Ya galip gelecekler ya da ölü çıkacaklar." Tahmin edebileceğiniz gibi, her iki tarafta da ağır kayıplarla karşılaşma kesinlikle acımasız. Money Heist 5. sezon fragmanı kimin öldüğünü göstermiyor.