Kuzgun dizi müziği Minnet Eylemem kim söylüyor? İşte Kuzgun'da çalan şarkının sözleri..

Kuzgun dizi müziği çok sevildi. Star TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizinin fragmanında çalan şarkı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı dizi büyük merak uyandırdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Fragmanda çalan şarkının ismi “Minnet Eylemem” dir. Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a aittir.

Kuzgun dizi müziği izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Star TV’de yayın hayatına başlayacak olan dizinin müziği, fragmanın yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Çok sevilen şarkının adı ve şarkıyı kimin seslendirdiği öğrenilmek isteniyor. Kuzgun dizisinde çalan şarkının adı “Minnet Eylemem” şarkısıdır. Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı Minnet Eylemem şarkısını, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirmiştir. Şarkının sözlerine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

KUZGUN DİZİSİNDE ÇALAN ŞARKI NEDİR?

Kuzgun dizisinde çalan şarkının adı “Minnet Eylemem” şarkısıdır. Sözleri Nesimi’ye, bestesi Feyzullah Çınar’a ait olan, Remix’ini Serhat Durmuş’un yaptığı, Kosova’da yaşayan, Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı genç bir kadın vokalin seslendirdiği ‘Minnet Eylemem’ şarkısı izleyiciler tarafından çok sevildi.

MİNNET EYLEMEM SÖZLERİ

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem

Arabiyi, Farisiyi bilmem, dile minnet eylemem

Sırat-i müzre müstakim gözetirim rahimi

Zalimin talim ettiği yola minnet eylemem

Zalimin talim ettiği yola minnet eylemem

Bir acaip derde düştüm herkes gider karına

Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına

Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına

Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem

Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem

Ey Nesimi, can Nesimi ol gani mihman iken

Yarın şefaatlarım Ahmed-i Muhtar iken

Cümlenin rızkını veren ol gani serdar iken

Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem

Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem