Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümde neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. yeni bölüm fragmanı yayında!

Süreç Film'in, Show TV'de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük beğeni toplayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümü ile izlenme rakorları kırdı. Merakla beklenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. yeni bölüm fragmanı ise şimdiden büyük heyecan uyandırdı..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz gün ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümüyle izlenme rekorları kırdı.Bir önceki bölemlere nazaren Total'de 5.28 rating ve yüzde 10.87 izlenme payı elde eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk'in merakla beklenen 55. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KUZEY YILDIZI İLK AŞK 54. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ivanka yüzünden gençler, Rus mafyası tarafından kaçırıldı. Kuzey, kızlarını kurtarmak için harekete geçerken, Sefer ve Nahide'nin de elmas yüzünden başı dertteydi. Heyecan dolu bölümde herkes elmasın peşine düştü.

Olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelmeye başlarken, finalde rehin alınan Kuzey, Yıldız ve diğerlerine sürpriz bir yardım geldi.

Mafyadan kaçmak isteyen gençler, otelin içinde adeta saklambaç oynadı. Halil İbrahim ve Osman, housekeeping kılığına girip mafyaların peşine düşerken, diğerleri de havuza atlayarak kendilerini kurtarmaya çalıştı.

Tüm gerçekleri öğrenen Yıldız ise Kuzey'i kurtarmak için harekete geçti. Silahlarını alan Yıldız, Kartal'ın odasını basarken, beklenmedik bir gelişme Yıldız'ı arada bıraktı. Mine'yi rehin alan Kartal, Yıldız'ın elini kolunu bağladı.