Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, tek parça! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm full izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm izlemek isteyenler dizinin yeni bölümü hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen dizinin başrolünde İsmail Demirci, Aslıhan Güner yer alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölümde bu hafta tüm sevenler kavuşmuş, Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında aile bağları kuvvetlenmiştir. Kuzey'in bulunduğu şantiyede çıkan patlama izleyenleri şok edecek gibi gözüküyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm full izleme linki...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölümü ile cumartesi akşamı Show Tv'de yayınlandı. Cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında bulunan dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölümde şantiyede büyük bir patlama meydana geliyor. Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında beklenen düğün ise yıllar sonra gerçekleşir. Haberimizden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüme full izleme linkine ulaşabilirsiniz.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 55. BÖLÜM FULL İZLE

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 55. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında yıllardır beklenen bir diğer düğün gerçekleşmek üzeredir.

İki aile, bağlarını bir kat daha perçinlenecektir. Sonunda tüm sevenler kavuşmuş, iki ailenin üzerindeki kara bulutlar nerdeyse tamamen dağılmıştır. Artık herkes kendi hayatıyla uğraşacaktır.

Kuzey, Yıldız'ın yokluğunda restoranı ayakta tutmaya çalışmaya devam etmektedir. Peşlerini bırakmayan talihsizlikleri yine Yıldız'dan saklamayı başaracağını zannederken bu sefer yakalanmıştır. Bunun üzerine Yıldız, bıraktığı işine kesin dönüş yapmaya karar verir.

Yıldız, Kuzey adına da bir karar almıştır. Ama bunun yol açacağı sonuçları kimse tahmin edememiştir, Yıldız bile.

Gönül Dağı 20. bölüm tek parça izle! TRT 1 Gönül Dağı 20. son bölüm full izle

Kardeşlerim 4. bölüm full izle! Kardeşlerim 4. bölüm tek parça, ATV canlı izleme linki!