Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizi oyuncuları kimler? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. yeni bölüm fragmanı yayında mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 54. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Dizide bu hafta Kuzey'in kızları ve bacanaklar evdeyken aniden gelen kadın herkesi korkuturken, Rusların baskını gerilimi artırıyor. Sefer'in organ mafyasının eline düşmesi ise izleyenleri şoke ediyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 54. yeni bölüm fragmanı yayına girmesi bekleniyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. son bölümünde Sefer'in evsizler için açılan bir evde kalmaya başladığı tanıtım eğlenceli anlara sahne oluyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 54. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Mine'nin sürprizi herkeste soğuk duş etkisi yaratmıştır. Yıldız'ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Ama Kuzey, yılmaz.

Ailesi için elinden geleni yapmaya devam eder. Bir süre stresten uzak kalmak ona da Yıldız'a da çok iyi gelecektir. Kuzey ve Yıldız, çareyi uzaklaşmakta bulsa da bıraktıkları hayat, eskisi gibi devam edemeyecektir. Herkes adeta çil yavrusu gibi dağılmıştır.

Kızlar, sürpriz isimlerle birlikte kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulurken Sefer de birdenbire kendini sokaklarda bulmuştur. Tehlike ise yine en beklenmedik zamanda yine kendini gösterecektir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 54. BÖLÜM FRAGMANI

Kuzey Yıldızı'nın fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK KONUSU NE?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde memleketinde ailesinin isteğiyle Yıldız'la sözlenip İstanbul'a okumaya gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenen, ancak evlendiği kadın tarafından 20 yıl sonra terkedilen Kuzey'in, üç kızıyla memleketine dönmesi ve burada Yıldız'ın olan öfkesi ve aşkı anlatılıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk çekimleri Ordu'da gerçekleştiriliyor. Dizi Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda çekiliyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

İsmail Demirci

Kuzey Mollaoğlu

Aslıhan Güner

Yıldız Kadıoğlu

Toygan Avanoğlu

Sefer Kadıoğlu

Zeynep Kankonde

Pembe Mollaoğlu

Cezmi Baskın

Yaşar Kadıoğlu

Hüseyin Soysalan

Şeref Mollaoğlu

Uğur Demirpehlivan

Emine Mollaoğlu

Ferda Kaynar

Hanife Kadıoğlu

Merve Şen

Nahide Kadıoğlu

Gizem Güneş

Feride Mollaoğlu

Aslıhan Kapanşahin

Mine Mollaoğlu

Berfin Nilsu Aktaş

Gökçe Mollaoğlu

Ecem Çalhan

Kamer Mollaoğlu

KUZEY MOLLAOĞLU (İsmail Demirci)

Köprünün üstündeki iki inatçı keçiden biri, bir evin bir oğlu, yakışıklı, mert, gözü kara bir adamdır. Şimdi, yıllar sonra memleketine, terk ettiği kadının topraklarına geri dönmüştür. Hem kızlarıyla, hem kendine kendine sırt çevirmiş köylüyle uğraşırken bir de 'Yıldız'ın gazabından koruyabilecek midir kendini?

YILDIZ KADIOĞLU (Aslıhan Güner)

Köprünün üstündeki iki inatçı keçiden diğeri... O köprüyü yıllardır bırakmayan, hep köprünün diğer ucundan bir gün çıkıp gelecek olan 'Kuzey'i bekleyen 'Yıldız', otuzlu yaşların ortasında alımlı, inatçı, tuttuğunu koparan bir kadındır. 'Kuzey'in dönüşüyle, Yıllardır pas tutmuş olan pusulası 'Kuzey'ini bulmuş olsa da o, yirmi yıl önceki genç kız değildir. Aşkı nasıl ki küllenmediyse, öfkesi de küllenmeyecektir.

YAŞAR KADIOĞLU (CEZMİ BASKIN)

Yıldız'ın ellili yaşlardaki babasıdır Yaşar Kadıoğlu. Eskiden en yakın dostu olan Şeref Mollaoğlu, yirmi yıl önce en azılı düşmanı oluvermiştir. Öyle ki birinin selam verdiğinden diğeri yüz çevirmiş, birinin alışveriş yaptığı dükkândan diğeri ayağını kesmiştir. Kuzey'in gelişiyle hiçbir zaman küllenmeyen düşmanlık daha da alevlenecektir.

HANİFE KADIOĞLU (FERDA KAYNAR)

Yıldız'ın annesidir. Kocasının aksine, Mollaoğullarına karşı süre gelen bu düşmanlığı bir haysiyet meselesi haline getirmemiş, ancak öyle davranmak zorunda kalmıştır. Hanife'nin tek isteği Yıldız'ın mutlu olması, bu düşmanlığın bir gün son bulmasıdır.

EMİNE MOLLAOĞLU (UĞUR DEMİRPEHLİVAN)

Şeref'in güler yüzlü, pamuk kalpli eşidir. İdareci bir kadındır Emine. Öyle ki kocasının tüm Kadıoğulları'na karşı açtığı savaşta hep onun yanında gibi dursa da aslında gizli gizli Hanife Kadıoğlu'yla görüşmeye devam ettiği yetmiyormuş gibi oğlu Kuzey'le de yıllardır görüşmektedir.

ŞEREF MOLLAOĞLU (HÜSEYİN SOYSALAN)

Ellili yaşlarının sonundaki Şeref, Kuzey'in inatçı mı inatçı babasıdır. Gönlü ne kadar geniş, kalbi ne kadar yumuşaksa yüzü de bir o kadar serttir. Bütün hayatını, gururu ve itibarı için yaşamıştır. Kuzey yüzünden can dostu Yaşar'la can düşmanı olmuştur.

MİNE MOLLAOĞLU (ASLIHAN KAPANŞAHİN)

Evin en küçük kızı, babasının nazlısı, ablalarının baş belasıdır. On altı yaşında lise öğrencisidir. Ailesine göre Emine, arkadaşlarına göre Mine'dir. Moda dergilerini karıştırıp ünlüleri stalk'lamayı kendine görev edinmiştir. Kim nerde ne yemiş, ne giymiş, hangi after partide boy göstermiş hepsi Mine'den sorulur.

GÖKÇE MOLLAOĞLU (BERFİN NİLSU AKTAŞ)

Babasının biricik ortanca çiçeğidir. Adı gibi gök mavisi gözleri vardır. On sekiz yaşında, lise son sınıf öğrencisidir. Renkli kişiliği sayesinde girdiği her ortama ayak uydurur. Deli dolu, ele avuca sığmayan bir kızdır. Bu "taşkın"lığı, Kuzey'in başını fazlasıyla belaya sokacaktır.

FERİDE MOLLAOĞLU (GİZEM GÜNEŞ)

Kuzey'in, Yıldız'ı terk edip, annesiyle evlendiği yaştadır Feride. Üniversitede edebiyat bölümünde okumaktadır. Babasının ilk göz ağrısı, üç kız kardeşin en büyüğüdür. Yaşadıkları bu kara günlerde babasının en büyük destekçisi ve sırdaşıdır.

FADİME (YASEMİN HADİVENT)

Yıldız'ın en yakın dostudur. Her zaman onun yanında olmuş, onu bacısı bilmiştir. Yöredeki çoğu kişi Yıldız hakkında olumsuz düşüncelere sahip olsa da Fadime Yıldız'ı sevmekten, saymaktan hiç vazgeçmemiştir.

KAMER MOLLAOĞLU (ECEM ÇALHAN)

Kuzey'in küçük kız kardeşi Kamer, babasının kızıdır. Daha beş yaşındayken kendisini terk eden abisine öfkesi hiçbir zaman dinmemiştir. Ama o da abisinin yolundan gitmektedir. Çünkü düşman ailenin oğluna gönlünü kaptırmıştır. Ancak Mollaoğulları, gönül meselesinden dolayı çıkacak ikinci harbe asla hazır değildir.

POYRAZ KADIOĞLU (BURAK CAN)

Kadıoğullarının dördüncü nesil sürümü, Yıldız'ın tekne kazıntısı kardeşi, Sefer'in baş ağrısıdır Poyraz. Çünkü ne yapar eder, bir şekilde Sefer'in vücudundaki tüm kanı, beynine pompalamayı başarır. Hele ki baş düşmanlarının kızına, Kamer'e aşık olduğu ortaya çıktığında en başta Sefer olmak üzere ona dünyayı far edeceklerdir.

SEFER KADIOĞLU (TOYGAN AVANOĞLU)

Yıldız'ın abisi olan Sefer, nam-ı diğer Sefer Reis, Karadeniz'in hırçın dalgalarının, gözü kara efendisi; bir türlü rahat bırakmadığı Yıldız'ın abisi, babası Kadı Yaşar'ın veliahtıdır. Bastığı yeri deprem gibi titretir, öfkesiyle kasırgalar yaratır, attığı tokatla insanı erozyona uğratır. Tabii şu hayatta iki kişiye kolay kolay geçmez dişi. Bunlardan ilki, biricik karısı, diğeri de kardeşi Yıldız'dır.