Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51. bölüm fragmanı izle! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. son bölümde neler oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51. bölüm fragmanı yayında! Show Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. yeni bölümüyle ekrana geldi. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrollerini paylaştığı dizide yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümüne dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

Süreç Film'in, Show TV'de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 50. yeni bölümüyle ekrana geldi. Heyecanlı dakikaların yaşanacağı Kuzey Yıldızı'nda Kuzey ve Yıldız'ın hayali gerçek oluyor. Yıldız'ın hem hayali, hem de en büyük korkusu gerçek olmuştur. Bir yandan dünyanın en mutlu insanı olurken diğer yandan da korkuları kat be kat artmıştır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümüne dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 51. BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 50. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıldız'ın hem hayali, hem de en büyük korkusu gerçek olmuştur. Bir yandan dünyanın en mutlu insanı olurken diğer yandan da korkuları kat be kat artmıştır. Ama bu durum Kuzey için geçerli değildir. O, sonunda en büyük isteğine kavuşmuştur.

Bu sürpriz daha ilk günlerde hayatlarını nerdeyse tamamen değiştirir çünkü Kuzey, yine meşhur olağan üstü hal tedbirlerini uygulamaya başlar. Çünkü Yıldız'ı gözünden bile sakınmak istemektedir. Doktorun yönlendirmelerinin de bunda payı büyüktür. Çünkü mutluluklarının, her an avuçlarından kayıp gitme ihtimali vardır.

Kuzey buna engel olmak için canını dişine takar. Tüm hayatını buna göre şekillendirir. Artık her şey Yıldız ve gittikçe büyüyen ailesi içindir. Sakındığı gözüne çöp batmaması için elinden gelenin fazlasını yapmasına rağmen olacakların önüne geçebilecek midir?

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK KONUSU NEDİR?

Kuzey'le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey'i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey'le Yıldız'a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar.

Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey'in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey'ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir.

Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.