Kuzey Yıldızı dizisinden ünlü yarışma programına gönderme!

Show TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü çok yakında yayınlanacak. Dizinin fragmanındaki bir detay izleyicilerin gözünden kaçmadı. 52. yeni bölümün 2. gösteriminde bir zamanların çok popüler yarışmasına gönderme yapıldı. Yeni bölümde ‘Eşim Var Benzerim Yok' yarışmasına katılan çiftlerin eğlenceli anlarını göreceğiz.

Gündemde olan konularla ilgili zaman zaman eleştiri yapan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, bu sefer de ünlü bir yarışma programına gönderme yaptı. Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümü ile yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan 2. gösteriminde eğlenceli dakikalar var.

Kuzey'in kızıyla evlendiği için Emin'e sert tepki gösterdiği tanıtımda Emine'nin Kuzey ile Yıldız'ın evinde yaptığı değişiklikler dikkat çekiyor. "Eşim Var Benzerim Yok" yarışmasına katılan çiftlerin eğlenceli halleri seyircilerin yüzünü güldürürken, Kuzey'in balayı fikri heyecan uyandırıyor.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Ayrıca, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.