Kurye filmi oyuncuları arasında kimler var? Kurye (The Courier) filmi konusu nedir?

Başrollerini Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze ve Rachel Brosnahan'ın paylaştığı Kurye (The Courier) filmi Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Dominic Cooke yönetmenliğinde çekilen casusluk ve gerilim dolu film Soğuk Savaş sırasında CIA'in Sovyet nükleer programına sızmasına yardım eden İngiliz iş insanı Greville Wynne'in gerçek hikayesini konu alıyor. İşte Kurye filmi oyuncuları ve konusu...

Star Tv ekranlarında yayınlanan The Courier – Kurye filmi konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley ve Angus Wright'ın kadrosunda yer aldığı aksiyon ve gerilim dolu film Soğuk Savaş döneminde yer alan bir casusun hayat hikayesini ele alıyor. Film izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatmayı başarıyor.

KURYE (THE COURİER) FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kurye, Dominic Cooke tarafından yönetilen 2020 tarihi bir casus filmidir. Filmde Benedict Cumberbatch, 1960'larda Gizli İstihbarat Servisi tarafından Rus casus kaynağı Oleg Penkovsky ile bir mesaj kanalı olarak işe alınan İngiliz bir iş insanı olan Greville Wynne rolünde yer alıyor.

Sıradan bir iş insanı olan Greville Wynne, Soğuk Savaş'ın en gergin zamanlarında Küba Füze Krizi'nin daha büyük bir felakete neden olmasını engellemesi için MI-6 ve CIA tarafından tarafından Sovyetlerden istihbarat toplamakla görevlendirilir. Bu süreçte Wynne, bilgi edinmek için Rus casusu Oleg Penkovsky ile ilişki kurar.

KURYE FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Benedict Cumberbatch - Greville Wynne

Merab Ninidze - Oleg Penkovsky

Rachel Brosnahan - Helen Talbot

Jessie Buckley - Sheila, Greville'in kocası

Angus Wright - Dickie Franks

Željko Ivanek - John A. McCone

Kirill Pirogov - Oleg Gribanov

Anton Lesser - Bertrand

Maria Mironova - Vera, Oleg's wife

Vladimir Chuprikov - Nikita Khrushchev