Kuruluş Osman'ın Diriliş Ertuğrul'dan kalan son kalesiydi! Yeni projesiyle setlere geri dönüyor

Osmanlı Devleti'nin kuruluş sürecine giden dönemi anlatan Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde Selcan Hatun karakteriyle gönüllere taht kuran Didem Balçın'ın projeye veda etmesi izleyicileri üzen gelişmelerden olmuştu. 2014-2022 yılları arasında Selcan Hatun karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu yeni projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Didem Balçın Kuruluş Osman dizisine veda etmesinin ardından Çakallar Dans film serisinin altıncı filmi için hazırlıkların başladığını duyurdu.

Kuruluş Osman'ın Diriliş Ertuğrul'dan kalan son kalesiydi! Yeni projesiyle setlere geri dönüyor. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde canlandırdığı Selcan Hatun karakteriyle adından söz ettiren Didem Balçın bilindiği üzere bu sezon 91. bölümde projeye veda etmişti. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu daha önce de rol aldığı Çakallarla Dans filminin 6. seri filminde yer alacak.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

2014 ve 2022 yılları arasında Selcan Hatun karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu yeni projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Didem Balçın Kuruluş Osman dizisine veda etmesinin ardından Çakallar Dans film serisinin altıncı filmi için hazırlıkların başladığını duyurdu.

DİDEM BALÇIN KİMDİR?

Didem Balçın 18 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Balçın, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul'a gelerek çeşitli dizilerde sinema ve reklam filmlerinde rol aldı. İlk olarak Levent Kırca Tiyatrosu'nun "Ateşin Düştüğü Yer" oyununda görev aldı. 2009 yılında Nergis Öztürk ile beraber kendi tiyatrosunu kurdu. "Bunu Yapan İki Kişi" isimli komedi oyunu ile Lions En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülünü ortağı ile birlikte paylaştı. Daha sonraki yıllarda birçok tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu, 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile beraber Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kurdu.

Ayrıca babası TRT Radyosu'nda çalışmaktadır ve annesi Nur Balçın ise 1975 senesinde Japonya tarafından düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Başlarına talih kuşu konuyor! Cemre Baysel ve Burak Çelik başrolü kaptı!

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman bugün yok mu, neden yok?