Kuruluş Osman'dan ayrılan isimden sürpriz karar! Cemre Baysel ile ekranlara geri dönüyor

Üç sezon boyunca Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Göktuğ karakteriyle büyük beğeni toplayan Burak Çelik'in yeni dizisi belli oldu. Bir süre önce Senden Daha Güzel dizisi için Cemre Baysel ile anlaşan Gold Film, ünlü oyuncudan sonra kadrosuna Kuruluş Osman'a veda eden Burak Çelik'i kattı. Dizinin yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Kuruluş Osman'dan ayrılan isimden sürpriz karar! Cemre Baysel ile ekranlara geri dönüyor. Yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alacak olan Senden Daha Güzel için geri sayım başladı. Dizi ilk olarak kadrosuna güzel oyuncu Cemre Baysel'i katmıştı. Ünlü oyuncunun partneri ise Kuruluş Osman dizisinin Göktuğ'u Burak Çelik oldu.

İKİLİ YAZ DİZİSİNDE BULUŞACAK

Burak Çelik'in yeni dizisi belli oldu. Bir süre önce Senden Daha Güzel dizisi için Cemre Baysel ile anlaşan Gold Film, ünlü oyuncudan sonra kadrosuna Kuruluş Osman'a veda eden Burak Çelik'i kattı.

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel 5 Şubat 1999'da İzmir'de dünyaya geldi. Baysel, Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi aldı.

Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz'de yardımcı bir rolle yaptı. Daha sonra 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı. Ardından tarihi drama Payitaht: Abdülhamid dizisinde Firuze rolünde oynadı.

2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıktı. Daha sonra suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rolü vardı. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol aldı.

2021 yılında romantik komedi dizisi Baht Oyunu'nda Aytaç Şaşmaz'ın karşısında başrolde yer aldı.

47. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü aldı.