Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Osman Bey ve Bamsı karşı karşıya geldi

ATV ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Kuruluş Osman'da, Osman Bey ve Bamsı karşı karşıya geldi. 43. Bölümde Nicola'ya rehin edilen Bayhoca'yı kurtarma planları devam ediyor. Yeğenini kurtarmak isteyen Osman Bey Nicola'nın istediği Kuluçhisar'ı vermeyi teklif edince Bamsı ile birbirine girdi. İkilinin karşı karşıya gelmesi heyecanı doruğa çıkardı.

Kuruluş Osman dizisinin dün akşam yayınlanan 44. bölümü heyecanla takip edildi. İnegöl kalesini kuşatmaları için Alplerine talimat veren Osman Bey, yeğenini Nicola'ya esir düşürür. Bayhoca'yı geri almaya çalışan Osman Bey, Nicola'nın istediği Kuluçhisar Kalesi'ni vermeyi kabul eder. Bunu duyan Bamsı, Osman Bey'e karşı gelir. İkili arasındaki ipler iyice gerilir.

Osman Bey yeğenini geri almakta kararlıdır ve "Kulucahisar'ı boşaltacağız! Kaleler fethedilir, düşmanlar yenilir, kaybedilen geri alınır. Bir Bay Hoca kolay yetişmez, bir Kayı Beyi düşmanın insafına terk edilemez. Ben yeğenimi geri alacağım ve kaleyi vereceğim. Kararım budur!" der. Bunu duyan Bamsı iyice sinirlenir ve ""Osman Bey kulaklarım yanlış mı işitti? Yoksa sen "Kulucahisar'ı verelim" mi dersin? Benim tanıdığım, bildiğim Osman Bey bunu demez! Böyle bir emir veremez" diyerek karara itiraz eder.

Osman Bey bu tartışmaya rağmen kararından dönmez ve Dündar Bey'i ulak olarak yollar. Dündar Bey teklifin kabul edildiğini Nicola'ya bildirmek üzere görevlendirilmiştir.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA