Kuruluş Osman'da heyecan dorukta! Bamsı Bey ölecek mi?

Başrollerinde Burak Özçivit'in rol aldığı ATV'nin en çok izlenen yapımlarından olan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı ekrana getirildi. 26 Mayıs Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak olan Kuruluş Osman yeni bölümünde Bamsı Bey'le karşı karşıya gelen Togay, Bamsı Bey'i ağır yaralayacak. Bamsı Bey ölecek mi? Kuruluş Osman saat 20:00'de heyecan ve aksiyon yüklü yeni bölümüyle ATV ekranında olacak.

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin rol aldığı iki sezondur reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi 60. bölüm fragmanı ekrana getirildi.

'Kuruluş Osman'ın 60'ıncı bölümünde; bir yanda Osman Bey ve Malhun Hatun'un düğünü yapılırken, diğer yanda Togay obaya baskın yapmak için plan kuruyor.

Yeni bölümde Osman Bey ile yaptığı anlaşmayı bozmaya karar veren Togay, Domaniç yaylasına göçen Kayı obasına saldırı düzenleyecek. Burada Bamsı Bey'le karşı karşıya gelen Togay, Bamsı Bey'i ağır yaralayacak. "Şimdi intikam vaktidir" diyerek Togay'ın karşısına dikilen Bamsı Bey, Togay tarafından yaralanırken; fragmanda Togay'ın "Osman'a bir baba acısı daha yaşatayım" sözleri dikkat çekiyor.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman', atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.