Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Kuruluş Osman dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı yapım çarşamba akşamları ATV'de yayınlanıyordu. Sezon finali yaparak izleyenlere kısa bir ara veren yapımın yeni yayın dönemi araştırılmaya başlandı. Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte dizinin yeni sezonuna dair detaylar...

Kuruluş Osman yeni sezon tarihi yakından takip ediliyor. Çarşamba akşamı ATV'de ekrana gelen dizi için nefesler tutuldu. Aksiyon dolu sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla televizyon izleyicileri tarafından çok beğeniliyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman yayın tarihi belli oldu. Merakla takip edilen dizi Kuruluş Osman 3. sezonuyla 6 Ekim Çarşamba 20.00'de ATV'de olacak.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dukas ve ordusunun uç bölgesine gelişiyle kaçınılmaz hale gelen büyük savaş öncesinde Osman Bey, Türkmen beylerinin desteğini arkasına almıştır ve Selçuklu Sultanı Mesud'un söz verdiği gibi ordusuyla gelmesini beklemektedir.

Diğer yanda Dukas ve Nikola, uç bölgesindeki Türk varlığını tümüyle bitireceğini düşündükleri büyük muharebe öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlamıştır.

Bölge tekfularının askerlerinin Dukas'ın birliklerine katılması ile Bizans ordusu devasa boyutlara ulaşır.

Büyük savaş günü gelip çattığında Konya'dan gelen bir haber tüm dengeleri değiştirecektir...

Osman Bey, Malhun Hatun'dan beklediği müjdeyi alır ve hasretle beklediği evladını kucağına alarak büyük bir sevinç yaşar.