Kuruluş Osman'ın Cerkutay'ı Çağrı Şensoy kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman Cerkutay ölecek mi?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Cerkutay, Osman Bey ve Göktuğ arasında yaşanan diyaloglar izleyicilerin dikkatini çekti. Dizinin yeni bölümünde Söğüt harekatında kritik rol oynayan Cerkutay'ın akıbeti belli olacak.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Söğüt harekatında kritik rol oynayan Cerkutay'ın akıbeti belli olacak. Kuruluş Osman Cerkutay ölecek mi? Kuruluş Osman'ın Cerkutay'ı Çağrı Şensoy kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler..

KURULUŞ OSMAN CERKUTAY ÖLECEK Mİ?

Dizinin yeni bölümünde Söğüt harekatında kritik rol oynayan Cerkutay'ın vurulması dikkat çekti. Cerkutay'ın akıbeti yeni bölümde belli olacak.

ÇAĞRI ŞENSOY KİMDİR?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise hayatı boyunca İstanbul'da yetişmiştir. Ardından yine İstanbul'dan ayrılmayıp İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, İngilizce ve Almanca konuşma konusunda oldukça iyi.

Daha önce pek çok oyunda rol alan oyuncu, ilk dizisi olan Ölüm Çiçekleri adlı televizyon dizisinde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Daha önce Kavak Yelleri, Mazi Kalbimde Yaradır, Çakıl Taşları, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi oldukça bilindik dizilerde de rol almıştır.