Bayındır Bey kimdir, tarihte var mı? Kuruluş Osman Bayındır Bey kim oynuyor?

Kuruluş Osman dizisi bu akşam atv ekranlarında 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Tarihsel akış gereği senaryoya yeni karakterler dahil oluyor. Bu karakterlerden birisi de Bayındır Bey olacak. Peki, Kuruluş Osman Bayındır Bey kim oynuyor? Bayındır Bey kimdir, tarihte var mı? İşte merak edilen detaylar

Kuruluş Osman bu akşam 4. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Diziye yeni katılan karakterlerden birisi de Bayındır Bey olacak. Peki, Kuruluş Osman Bayındır Bey kim oynuyor? Bayındır Bey kimdir, tarihte var mı? İşte bilgiler

KURULUŞ OSMAN BAYINDIR BEY KİMDİR, KİM OYNUYOR?

Dizide Bayındır Bey karakterini Deniz Hamzaoğlu canlandırıyor. Bayındır Bey, Çavuldur Boyu'nun beyidir. Ağır ve karizmatik görüntüsü olan Bayındır Bey'in civardaki beyler tarafından sözü dinlenen bir beydir.

11 YENİ OYUNCU

atv ekranında Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan olan 'Kuruluş Osman'ın dördüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı ve yetenekli oyuncular dahil oldu. Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Kaan Yalçın, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Miray Akay, Begüm Çağla Taşkın, Caner Nalbantoğlu, Talat Can Büyükaltay ve Noyan Üzer Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak.

YENİ DEKORLAR

'Kuruluş Osman'ın dördüncü sezonu için 250 kişilik sanat ekibi tarafından 1300'lü yılların Roma mimarisine uygun bir arena inşa edilirken, Osman Bey'in Konağı, Marmara Hisarı, Yenişehir Şehri ve Türk Beyi Obası gibi yeni mekanlar da dekorlar arasına eklendi.