Kuruluş Osman 68. bölüm full izle, tek parça! Bala Hatun ve Malhun Hatun pusuya düşüyor!

Kuruluş Osman 68. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Atv'de seyirci ile buluşan dizi, her çarşamba günü aksiyon dolu sahneleri ile izleyicilerin nefesini kesiyor. Kuruluş Osman 68. bölümde bu akşam, Bala Hatun ve Malhun Hatun, Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların pususuna düşüyor. İşte Kuruluş Osman 68. yeni bölümü ve yaşanacaklar...

Kuruluş Osman 68. bölümde Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların hain pususuna düşüyor. Hamile olan Bala Hatun ise yaralanıyor. Atv'nin reytinglerde zirvede yer alan dizisi Kuruluş Osman 68. bölümünde bu akşamda heyecanlı anlar yaşanacak. Yapımın yeni bölümünü kaçırmak istemeyenler internet üzerinden araştırmalarını yapıyor.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜM FULL İZLE!

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey'in kurduğu oyunla Papaz Gregor'u geri alması tekfurların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Bu gelişme üzerine, Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor'u Osman Bey'in elinden alabilmek için birlikte hareket etme kararı alır.

Tekfurların ittifakını haber alan Osman Bey bu birliği adım adım dağıtmaya karar verir ve ilk hedef olarak Tekfur Rogatus'u seçer.

Bu sırada Tekfur Kosses, Bizans İmparatoru'ndan Papaz Gregor'un acilen yakalanıp kendisine gönderilmesini bildiren bir mesaj alır.

Tekfur Kosses, imparatorun bu talebini Osman Bey'le paylaşarak Papaz Gregor'un kendisine teslim edilmesini ister.

Bala Hatun ve Malhun Hatun, Söğüt'ten obaya dönerken Katalanların pususuna düşer.

Hatunlar kahramanca savaşırken, hamile olan Bala Hatun yaralanır.

Saldırı haberi Kayı Obası'na ateş gibi düşerken, Bala Hatun kendisinden çok bebeği için endişelenir.

İntikam yemini eden Osman Bey ise saldırının arkasındakileri cezalandırmak için harekete geçer.

Bala Hatun ölecek mi? Kuruluş Osman'da Bala Hatun hain tuzak kuruldu!