Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı full izle!

Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı son bölümün ardından merak edildi. Dizinin sevenleri araştırmalarını hızlandırarak Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanına dair araştırmalar başladı. Çarşamba akşamları Atv'de ekrana gelen dizi etkileyici senaryosu ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İşte Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi çarşamba akşamı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bu akşam yeni bölümü ve nefes kesen final sahnesinin ardından izleyeneler, Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu sormaya başladı. Biz de sizler için Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanına haberimizde yer verdik.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki link üzerinden fragmana ulaşabilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KURULUŞ OSMAN 68. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir.

Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.

Obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir.

Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir.

Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Turgut Bey'i ele geçirerek Papaz Gregor'a alabilmek için Osman Bey'i pazarlık masasına oturtmayı hedeflemektedir.

Nikola'dan olumsuz cevap alan Osman Bey ise Turgut Alp'i kurtarabilmek için herkesi ters köşeye yatıracak bir plan yapar.