ATV Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle! Kuruluş Osman 67. bölüm full izle, tek parça!

Kuruluş Osman 67. bölümü ile ATV'de yayınlanıyor. Her çarşamba sevenlerinin karşısına çıkan dizinin başrolünde Burak Özçivit bulunuyor. Kuruluş Osman 67. bölümde bu akşam, obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir. İşte Kuruluş Osman 67. bölüm izlemek ekranı...

Kuruluş Osman 67. bölüm izlemek isteyenler bulunuyor. ATV'nin severek takip edilen dizisi Kuruluş Osman aksiyon sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosu ile seyircileri ekran başına kilitliyor. Kuruluş Osman yeni bölümde bu akşam, Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir...

KURULUŞ OSMAN 67. BÖLÜM FULL İZLE!

Kuruluş Osman 68. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izle!

KURULUŞ OSMAN 67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir.

Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.

Obayı ziyareti sırasında Kayı'nın kilimlerine hayran olan Mari Kosses'in verdiği yüklü sipariş için Bala Hatun ve Malhun Hatun güçlerini birleştirir.

Nikola'nın Turgut Bey'in obasına saldırıp onu esir aldığını öğrenen Osman Bey, Turgut Alp'i teslim almak için Gündüz Bey'i İnegöl Kalesi'ne gönderir.

Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Turgut Bey'i ele geçirerek Papaz Gregor'a alabilmek için Osman Bey'i pazarlık masasına oturtmayı hedeflemektedir.

Nikola'dan olumsuz cevap alan Osman Bey ise Turgut Alp'i kurtarabilmek için herkesi ters köşeye yatıracak bir plan yapar.