Kuruluş Osman 60. Bölüm'de neler oluyor? Kuruluş Osman 60. yeni bölüm fragmanı yayında!

Kuruluş Osman 60. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Kuruluş Osman'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Kuruluş Osman, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kuruluş Osman dizisi 60. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kuruluş Osman 60. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Kuruluş Osman 60. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 60. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman 59. Bölüm Fragmanı yayınlandı. İşte, fragmandan görüntüler.

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler. Malhun Hatun ve bir avuç alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadelesine girer.

Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayı bozmayı başaran Nikola, düşmanlarının birbirini kırmasından faydalanmak isterken; Togay'ın anlaşmayı bozduğunu düşünen Osman Bey, Kayı Obası'na saldırı ihtimaline karşılık önlem alır.

Nikola tarafından yalnız bırakılan ve tuzağa düşen Umur Bey, yaşadığı başarısızlığın ardından büyük pişmanlık yaşar. Umur Bey obasının yaralarını sarmak için derhal harekete geçen Osman Bey, Umur Bey'den ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atmasının hesabını soracaktır.

Osman Bey, tüm uyarılarına rağmen başına buyruk hareket eden Umur Bey'de nasıl hesap soracak? Umur Bey'i tuzağa düşüren Togay, Osman Bey'e karşı nasıl bir hamle yapacak? Malhun Hatun obasını Moğollara karşı nasıl savunacak? Osman Bey, Togay'ın muhtemel saldırısına karşı nasıl önlem alacak? Osman Bey'in Moğollarla yaptığı anlaşmanın bozulmasını Nikola nasıl değerlendirecek? Osman Bey, Malhun Hatun'la evlenme kararını yeniden değerlendirecek mi? Umur Bey yaşadığı başarısızlığın ardından kendini affettirmek için ne yapacak?