Kuruluş Osman 59. bölümde Osman, Malhun Hatun ile evlenecek mi? Kuruluş Osman 59. yeni bölüm fragmanı yayında!

Kuruluş Osman dizisi 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yer yarılacak, gökten kan yağacak! Tarihin tozlu sayfalarında kalan Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi'ni özgün bir dil ve görkemli bir prodüksiyonla anlattığı lider dizisi Kuruluş Osman yeni bölümde yer yarılacak, gökten kan yağacak! Gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Kuruluş Osman dizisi 59. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kuruluş Osman 59. yeni bölüm fragmanı kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kuruluş Osman dizisi yayına giren son bölümü ile aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Peki Kuruluş Osman 59. yeni bölümde neler olacak?

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜM FRAGMANI

Usta oyuncu, Burak Özçivit'in başrolünü üstlendiği Kuruluş Osman 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı aşağıda yer alan resme tıklayarak izleyebilirsiniz.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kuruluş Osman'ın 58. son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Osman Bey büyük bir karara imza atarak Malhun hatun ile evlilik hazırlığı içine girer. Bala Hatun ise büyük bir hüzün içindedir.

Nikola, Osman Bey ve Togay'ın arasını bozmak için harekete geçer. Şeyh Edebalı, Osman Bey'e verdiği akıl sayesinde Umur Bey'in Togay'a saldırmasını engeller. Bütün planlarını Umur Bey'in Togay'ı tuzağa düşürmesi üzerine yapan Nikola yeniden hareket geçer.

OSMAN BEY KARARINI BALA HATUN'A AÇIKLADI

Osman Bey, Göktuğ ve Alpleri elçi gönderir ve Togay7a anlaşmaya bağlı kalacağını iletir; Şeyh Edebalı, evlilik hususunda Umur Bey'i ikna etme görevini üstlenir.

Osman Bey ise Şeyh Edebalı'nın tavsiyesini beylerle istişare ettikten sonra Malhun Hatun'la evlenmeye karar verdiğini Bala Hatun'a açıklar.