Kuruluş Osman 54. son bölüm izle tek parça! Kuruluş Osman 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Kuruluş Osman 55. bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından yakın takibe alındı. Başrollerinde Burak Özçivit'in yer aldığı, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman çarşamba akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Dizinin 14 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Kuruluş Osman 54. bölüm izleme linki ve 55. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kuruluş Osman 55. yeni bölüm fragmanı yayında! Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kuruluş Osman yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun paylaştığı Kuruluş Osman'ın 54. bölümünde Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

KURULUŞ OSMAN 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM ÖZETİ

Kurduğu oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirir. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının tez elden verilmesine hükmeder.

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kayı Obası'ndaki bu iç hesaplaşmadan faydalanmak isteyen Nikola, Söğüt'e baskın yapmak için kuvvetlerini harekete geçirir. Papa'nın ajanlarının sağladığı istihbaratla Söğüt'ün altına kazılmış tünelleri kullanmayı hedefleyen Nikola, Togay'ın yokluğunda bölgedeki hakimiyeti ele geçirmeyi hedeflemektedir.

Konya'da Geyhatu'dan yeni talimatlar alan Togay, uç bölgesine dönerek planını uygulamaya koyar. Nikola'nın planladığı saldırının istihbaratını alan Osman Bey ise Söğüt'ün düşmesine engel olmak için yeni bir strateji belirler. Söğüt'e baskına giden Bizans kuvvetlerinin karşısına dikilen Osman Bey, Nikola'yla kozlarını paylaşmak üzere canını ortaya koyar.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman dizisinin setinde 40 ana cast oyuncusu yer alıyor. Dönemin yapılarını ve yerleşim alanlarını başarılı bir şekilde hissettiren dizide atlar için ayrılan özel bir arazi bulunuyor. Ayrıca atlar doğal ortamlarına uygun olarak bakıcılar eşliğinde eğitiliyor ve yetiştiriliyor.

Dizinin çekildiği platoda, titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, klişeler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından kabul edilen yerde şuan 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alacak.