Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu aratmayacak yeni dizi geliyor! Hayranları sevinçten dört köşe olacak

Hayranları sevinçten dört köşe olacak. Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu aratmayacak yeni dizi geliyor. Geçen yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tam 200. bölümü yayınlanacakken final yapmasıyla dizinin sıkı takipçileri büyük üzüntü yaşamıştı. Bu sürecin ardından Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeni Onur Tan yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Yaz aylarında çekimlerinin başlayacağı öğrenilen dizinin Eylül aylarında da ekranlarda izleyiciyle buluşacağı tahminler arasında yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi gibi önemli yapımları aratmayacak yeni bir dizi geliyor. Bilindiği üzere 7. sezonu beklenen EDHO geçen yıl final yapmıştı. Bu gelişmeden sonra dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Öte yandan dizinin Eylül ayında atv ekranlarında olması bekleniyor.

ANİ FİNAL KARARI ŞOK ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın tarihi 26 Ekim olarak açıklanmış, ancak dizi yayınlanmamıştı. Yapımcı firma ve kanal arasında yaşanan sorun nedeniyle dizi final yapma kararı aldı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bu gelişmeden dizinin başrolü Oktay Kaynarca ve yönetmeni Onur Tan atv'de yayınlanacak yeni bir dizi için çalışmalara başladı.

EYLÜL'DE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kurduklarını açıklayan ikilinin hazırladığı yeni dizinin çekimlerinin Haziran ayında başlaması bekleniyor. Dizi Eylül ayında atv ekranlarında olacak.

BEKLENTİYİ KARŞILAYACAK

Öte yandan yeni projenin EDHO izleyicisinin beklentisini karşılayacak şekilde tasarlandığı da iddia ediliyor.

Tufan gibi esecek! Kuruluş Osman EDHO'dan öyle bir transfer yaptı ki...

Savaşı başlatmaya geliyor! İçimizdeki Ateş EDHO'nun yıldızı için hamleyi yaptı!