Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı

Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından fenomen dizinin yeni kanalı büyük bir merak ile beklenmeye başlandı.

Başrolünü Necati Şaşmaz'ın paylaştığı Pana film tarafından yapımı üstlenilen ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon Kanal D ekranlarında olmayacak. Reyting rekortmeni dizinin yeni sezonda hangi kanalda olacağı daha Pana film tarafından açıklanmadı. Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda izleyicisinin karşısına farklı bir kanalda çıkmaya hazırlanıyor. Onuncu sezonunda Kanal D ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklamayla duyuran ekip, yeni kanalı henüz açıklamadı.

Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcılığını üstlenen Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu, Show TV'ye geri dönüyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağı daha önce açıklanmıştı. Sevilen dizi Show TV'ye geri dönüyor.


Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda izleyicisinin karşısına farklı bir kanalda çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ile yolların ayırdığının daha önce duyurulmasının ardından dizinin gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu olmuştu. 

SHOW TV'YE GERİ DÖNECEK

Konuyla ilgili medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezon yeniden Show TV ekranlarında yayınlanacak.