Kurtlar Vadisi Pusu 273. fragmanında Gölge'nin oyunu

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan dolu bir bölüm ile bu hafta Perşembe günü yine gündeme bomba gibi bir bölüm ile düşecek.

Yıllardır izlenme rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkacak.   Polat Alemdar, Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı amansız mücadelesini sürdürmektedir. Vadi severlerin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu 273. yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı.  İşte Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 273. bölüm fragmanı ve hakkında tüm detayları...

Kurtlar Vadisi 273. bölüm fragmanı yayınlandı

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle herhafta olduğu gibi bu hafta da macera bütün hızıyla devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 272. bölüm özeti

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da yine çok konuşulacak bir bölümle geldi.  Profesör Anadolu ve öğrencisi Altay, uzun yıllardır gizlice sürdürdükleri Türkiye’nin maden zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar’ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar veriyorlar. Altay’ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye sokuyor.

TİLKİ - KARUN ORTAKLIĞI

Polat Alemdar’dan öcünü almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat’ın en yakınındaki isimlerden birini koyuyor.  Karun’un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaşıyor.  

YUSUF ACI GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğreniyor ve Azra’yı kurtarmak için hemen harekete geçiyor.Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor.