Koca Koca Yalanlar'da Ahmet'ten komik oyun

Koca Koca Yalanlar 10. bölümde, Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır.

Koca Koca Yalanlar 10. bölümde, Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır. Ilgaz’la Müjgan kavga eder ve Ilgaz babasının evine yerleşir. Müjgan, Ilgaz’ın ergenlik inatlaşmalarını anlayışla karşılasa da kızının kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir.

Diğer taraftan Gülüç aile bireylerinin cep telefonları, yılların alışkanlığı ile kurulmuş, Müjgan’la Ahmet’in evlilik yıldönümlerini hatırlatmak için dört bir taraftan çalmaktadır.

Ahmet, Müjgan'ı bir anda yatak odasında bulur. Müjgan'ın neden orada bulunduğunu sorgulayan Ahmet, Sude öğrenmeden onu saklamak zorunda kalır. Müjgan'ı giysi dolabına saklar. Aslı tehlike olan Sude, bir anda odaya gelir. Ahmet'in büyük sınavı başlar ve Müjgan'ın ortaya çıkmasını önlemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ahmet'in kendisinden bir şeyler sakladığını anlayan Sude, bu işin peşine düşer.