Kızlarım İçin 11.son bölüm izleme linki Kızlarım İçin yeni 12.bölüm fragmanı izle Kanal D'de

Kızlarım İçin yeni 12.bölüm fragmanı ve son bölüm dizi izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Bizlerde Kızlarım İçin dizisi 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve Kızlarım İçin 11.son bölüm izleme linki ile tekrarı nasıl izlenir sorusuna yanıt arayacağız. Ekranların sevilen dizisi Kızlarım İçin dizisinin merakla beklenen 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 10. Bölümüyle ekrana gelen Kızlarım İçin, 11. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor. 2017’nin son aylarında Kanal D ekranlarında dizi serüvenine başlayan Kızlarım İçin dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken yönetmeliğini ise Mesude Eraslan yapıyor. Senaryosu dram türünde olan dizide bir ailenin yaşadığı zorluklar ekranlara geliyor.

Kızlarım İçin yeni 12.bölüm fragmanı ve son bölüm dizi izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Bizlerde Kızlarım İçin dizisi 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı ve Kızlarım İçin 11.son bölüm izleme linki ile tekrarı nasıl izlenir sorusuna yanıt arayacağız. Ekranların sevilen dizisi Kızlarım İçin dizisinin merakla beklenen 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 10. Bölümüyle ekrana gelen Kızlarım İçin, 11. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor. 2017’nin son aylarında Kanal D ekranlarında dizi serüvenine başlayan Kızlarım İçin dizisinin yapımcılığını Süreç Film üstlenirken yönetmeliğini ise Mesude Eraslan yapıyor. Senaryosu dram türünde olan dizide bir ailenin yaşadığı zorluklar ekranlara geliyor. Senaryosunun  Zehra ve Zülküf Yücel tarafında kaleme alındığı Kızlarım İçin; kadrosunda Fikret Kuşkan , Tuvana Türkay , Elifcan Ongurlar , Sanem Yeles , Ahsen Eroğlu , Ülkü Duru, Serdar Özer , Anıl Tetik , Özgün Çoban , Sibel Taşçıoğlu , Numan Çakır , Hakan Yufkacıgil  gibi isimler yer alıyor . Kızlarım İçin dizisi ; Kanal D ekranlarında Salı günlerinde diğer dizilerle reyting savaşı vermeye devam ediyor. İşte Kızlarım İçin 12.yeni bölüm fragmanı ve 11.son bölüm izleme linki...


Hüma ile ilgili gerçek, Yaşar'ı çok büyük sarsıyor!

Sumru ve Tayfun evlenecekler mi? Hüma'nın kendi kızı olmadığını öğrenen Yaşar'ın acısı dinecek mi? Bu gerçekle Yaşar ve kızlarının hayatı nasıl sarsılacak? Egemen, sağlığına kavuşabilecek mi?

 

Kızlarım İçin Dizisinin 10. Bölümünde Neler Oldu?

Kızlarım İçin dizisinin ekrana gelen 10. bölümünde ; Egemen’e büyük bir ders veren Sumru aynı zamanda büyük bir kazık da atmıştı. Kendisini nikah masasında terk eden Egemen’i yine nikah masasında terk eden Sumru, artık Tayfun ile beraber olacağını da söylemişti. Bunun üzerine Egemen ; Sumru’dan intikam almak için Tayfun ile öldüresiye kavga etmişti. Bu kavga sonucunda Tayfun hastaneye kaldırılmıştı.

KIZLARIM İÇİN SON BÖLÜM İZLE - KANAL D

Diğer yandan Hüma acilen hastaneye kaldırılmıştı. Böbrekleri iflas eden Hüma’ya acil böbrek gerekmişti. Bunun üzerine Yaşar böbreğini vermek istemiş ama doku uyuşması olmamıştı. Neden olmadığı araştırılınca da Hüma’nın aslında Yaşar’ın kızı olmadığı anlaşılmıştı. Hüma’nın Zübeyir’in kızı olduğu öğrenilince de tüm aile yıkılmıştı.

Kızlarım İçin 11. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?
 
Kızlarım İçin’in 11. bölüm fragmanında ; Hüma iyileşerek hastaneden çıkıyor. Böbrekleri iflas ettiği için çok zor zamanlar geçiren Hüma’ya nakil yapıldıktan sonra sağlığına kavuşuyor. Hüma iyileşir iyileşmez de eve geliyor. Evde her şey kaldığı yerden devam ederken, Yaşar eskisi gibi değildir. Biricik melek kızı Hüma’nın babasını olmadığını öğrendiğinden beri bambaşka bir adam oluyor. Kızı Hüma babası ile eskisi gibi konuşsa da Yaşar ona aynı davranamıyor.
Sumru ise arada kaldığı aşklarından dolayı iyice psikolojisi bozuluyor. Egemen ve Tayfun’u birbirine düşürdüğü için kendini suçluyor. Egemen çok kötü dövdüğü Tayfun’u hastanelik edince de, Sumru vicdan azabı çekiyor. Bu pişmanlık ve vicdan azabından dolayı Sumru iyileşir iyileşmez Tayfun ile evleneceğini ablası Kumru’ya söylüyor. Ardından Tayfun’u hastaneye ziyarete gidiyor.

Yaşardaki farklılık ise kızları tarafından fark ediliyor. İyice içine kapanan Yaşar’ı teselli etmeye kızı Selva gelir. Yaşar kızı Hüma’nın kendi kanını taşımasa da , kendi kızı olduğunu kabul ettiğini göz yaşları içinde söyler.
Kızlarım İçin’in heyecanla beklenen 11. Bölümü 13 Şubat Salı günü saat 20:00 ‘da Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

Kızlarım İçin Dizisinin Konusu
Babadan zengin Yaşar kendisine kalan mirası adam akıllı kullanamayınca iflas eder. Tüm sahip olduklarını  kaybetmesine karşı hayata karşı umudun ailesi için kaybetmez. Fakat Yaşar ile sırf parası için evlenen karısı bu durumdan memnun değildir. Yaşar’ın evin geçimini sağlamak için her işi yapmasına karşın karısı memnun olmaz ve evi terk eder. 5 kızı ile bir başına kalan yaşar hem annelik hem de babalık yapmaya başlar. Fakat geçmiş Yaşar’ın peşini bırakmaz.Geçmişten gelen gerçekler git gide Yaşar’ın belini büker. Kızlarının yaşadığı buhran ise daha kötü olayları beraberinde getirir.

Kızlarım İçin Dizisinin Oyuncuları
 
Sumru Yılmaz ( Elifcan Ongurlar ) : Sumru kızlar içerisinde en güzel en alımlı olandır. Yaşar’ın da üçüncü kızıdır. Güzelliğini bir avantaj olarak kullandığından her şeyi kolayca elde eder. Bu yüzden hiçbir şeyi ciddiye almayan, her şeyle dalga geçebilen, eğlenceli ve keyifli biridir. Annesinin ölümüne neden olduğu için ise büyük bir travma yaşar. Daha sonra Egemen ve Tayfun arasında kalarak bir de aşk bunalımına girer.

Suna Yılmaz ( Ahsen Eroğlu ) : Suna daha 17 yaşında olmasına rağmen çok olgun bir kızdır. Liseye gidiyor ve çok çalışandır. Kardeşleri içinde örnek aldığı ve güvendiği tek kişi Kumrudur.
Suna aşık olduktan sonra kendini keşfetmeye başlar. Kadın olmanın nasıl bir şey olduğunu öğrenir. Bu yüzden hem komik hem de çok romantiktir.
 

Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

KIZLARIM İÇİN OYUNCULARI KİMLER?

Fikret Kuşkan-Yaşar Yılmaz

İstanbul Beykoz'da babadan kalma evinde, karısı Ayten ve kızlarıyla yaşar. 50 yaşlarında naif bir adamdır. Kuşları çok sever. Kızlarının ismini de kuş isimlerinden koymuştur. Kuşlar gibi özgür, kuşlar gibi mutlu olsunlar diye… Yaşar'ın parayla pulla, ticaretle işi yoktur. Anlamaz bu işlerden. Babası öldükten sonra işi batırır. Ayten'le evlilikleri çatırdamaya başlar. Ayten zaten Yaşar’la parası için evlenmiştir.  Ayten üstüne geldikçe Yaşar kavgacı bir adam olmaya başlar. Kızlarını canından çok sever. Sumru için hiç düşünmeden hapse girer. Üstelik namus cinayeti dese ceza indirimi uygulanacak olmasına karşın, annelerinin başka bir adamla ilişkisi olduğunu söylemez. Hatta kızları onu suçlayıp sırtlarını döndüğünde bile fedakarlık yapmaya devam eder. Bütün hayatını kızlarının mutluluğuna adar.

Mehmet Fikret Kuşkan 22 Nisan 1965 tarihinde dünyaya gelmiştir. Lise eğitimi sırasında oyunculuk konusunda edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro için sınavlara girer. 1986’da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamladı. İlk filmi Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı Sis’dir.

Tuvana Türkay-Kumru Yılmaz

24 yaşında, tıp fakültesi son sınıfta okuyan, çok zeki ve çalışkan bir kızdır. Belki de kardeşlerine ablalık yaparak büyüdüğü için mutlu olmanın yolunu insanlara yardım etmekte bulur. Kendini bildi bileli aşık olduğu Alper'le evlenmek ister. Hatta Alper, Kumru'ya yakın olabilmek için aynı fakülteyi yazıp doktor olmaya karar vermiştir. Kumru ve Alper'in bu masalsı aşkının mutlu sona ermemesi Alper'in annesi Hacer yüzünden olur. Kumru için aşkından öte tek bir şey vardır bu hayatta, o da kardeşleridir. Onlara anne baba olmak için okulundan, doktorluktan vazgeçtiği gibi aşkından da vazgeçer. Ta ki ona kol kanat gerip, onu koruyup kollayacak ve omzunda rahatça ağlayabileceği, yanında güçlü görünmek zorunda olmadığı Yağız'la karşılaşana dek.

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 İstanbul Üsküdar doğumlu. Terazi burcu. Lise öğrenimini Güneş Koleji’nde tamamlayan Tuvana Türkay Beykent Üniversitesi Radyo TV Sinema öğrencisidir. Oyunculuk kariyerine 9 yaşında reklam filmlerinde başlayan Tuvana pek çok reklam filmlerinde rol almıştır ve birçok reklam firmasının küçük yaşta yüzü olmuştur. Özel bir akademi okulundan oyunculuk eğitimi almıştır. 1 sene şan ve diksiyon dersleri almıştır.

İlk uzun soluklu oyunculuk deneyimi ve ilk başrolü “Ayrılık, Aşkta ve Savaşta Filistin” dizisi olmuştur. Ayrılık dizisi daha sonra Suudi Arabistan'da yayımlanmıştır ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Tuvana Türkay’ın ikinci başrolü olan ve Abdulhamit döneminde yaşanan sultanların aşkını anlatan “Nakş-i Dil Sultan” ise tv dizisi olarak başlayıp belgesel haline getirilmiştir. Tuvana Türkay “Yer Gök Aşk” dizisinin başrollerinden “Bade Palalı (Hancıoğlu)” karakterini 3 sezon boyunca başarıyla canlandırmıştır. 2013 yılında kendisinin ilk sinema filmi, Türkiye'de çekilen ilk türk gerilim filmi olma özelliğine sahip “Eksik Sayfalar” sinema filminde oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştır.